Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Már a születésünk előtt megterveztük az egész életünket?

Már a születésünk előtt megterveztük az egész életünket?

Hirdetés

Az összes tanulmány azt bizonyítja, hogy minden újjászületés egy tervvel kezdődik.Függetlenül attól, hogy hiszünk-e a reinkarnációban, vagy sem, az tény, hogy egyikünk sem panaszkodhat a jelenlegi életére, hiszen azt saját magunk alakítjuk ki. Attól, hogy beleszülettünk egy családba, körülmények közé, még a továbbiakban mi döntjük el, hogy mi lesz a munkánk, ha egyáltalán lesz, de az is rajtunk múlik, hogy hol és kivel élünk, mi a hobbink, kik a barátaink, és így tovább.

Most viszont arról lesz szó, hogy az összes tanulmány, ami élet-halál ciklusáról vagy az újjászületésről szól, azt állítja, hogy minden újjászületés egy tervvel kezdődik. Az elmélet tehát az, hogy még mielőtt megszülettünk volna, összeültünk egy „láthatatlan” bizottsággal, amelynek tagjai hatalmassal tudással rendelkeznek, és előre elterveztük a jelenlegi életünket.

Hirdetés

Ezekkel a spirituális vagy szellemi vezetőkkel alaposan átbeszéltük az akkori életünket, majd információkat kaptunk arra vonatkozóan, hogy melyik korszakban szeretnénk újra földi életet élni.

Ezt követően eldöntöttük, hogy például katonaként szeretnénk újjászületni, de minden mást, így a szüleinket is, mi választottuk ki.

Azt követően, hogy eldöntöttük, hogy hova és milyen körülmények közé fogunk leszületni, nekiláthattunk a következő feladatnak, ami az, hogy a jövendő életünk minden pontját megszerveztük, főleg azokat, hogy mit szeretnénk feltétlenül megtapasztani.

Az új életünk azonban nem kizárólag a tapasztalatról szól, hanem a kitűzött célokról is, amelyek segítségével meg tudunk birkózni a kihívásokkal, amiken túl tudunk lépni. Vannak, akik például türelmet akarnak tanulni, mások megszabadulnának a féltékenységtől.

A karmatisztítást sokat vitatják, pedig annak a szerepe az, hogy egyensúlyt teremtsünk, miközben kigyógyítjuk magunkat azokból a tévhitekből, amelyek megmérgezik az életet.

Amikor a következő életünk terve kész, akkor a spirituális vezetők megteremtik azt, miközben tiszteletben tartják a szabad akaratunkat.

Ugyancsak a szellemi vezetők feladata a szinkronicitás megteremtése, aminek lényege, hogy semmi se történhessen véletlenül. Ezzel elindítanak az új életutunkon, hogy a lehető legjobb irányba tereljenek ahhoz, hogy elérjük a vágyott célokat. Amikor a terv minden részlete kész, akkor megszületünk, és mindent elfelejtünk.

Miért kell elfelejteni:

Ez az amnézia az oka annak, hogy sokan nem hisznek a reinkarnációban, illetve úgy vannak vele, hogy minek foglalkozzanak azzal, amire nem emlékeznek, amikor itt van egy életük, amiben bőven van mit csinálniuk.

A tanulmányok szerint azért kell felejteni, mert ez a folyamat része. Megismerjük önmagunkat, a jelenlegi életünket azért, hogy azt a legteljesebben megélhessük. Ha folyton felszínre történek a régi emlékeink, akkor az gátolna abban, hogy a jelenben éljünk, és megtapasztaljunk mindent, amit most kell megélnünk.

Hogyan hat az újjászületési terv a Vonzás Törvényére:

Az újjászületés terve már kész, de a szabad akarat lehetőséget ad arra, hogy megteremtsük azt a valóságot, amiben élünk, ám akad néhány dolog, amit muszáj megtapasztalnunk, ha akarjuk, ha nem.

Ilyesmi például egy betegség, szenvedés, ami felett nincs ellenőrzésünk, mert arra vagyunk hivatva, hogy ezeket átéljük. Ugyanígy, ha negatív kapcsolatokat kell megtapasztalnunk, akkor negatív embereket fogunk bevonzani az életünkbe.

Ez működhet úgy, mint a Vonzás Törvénye, de ebben nem lehetünk teljesen biztosak, hiszen az életünket a születésünk előtt megterveztük. Ez az oka annak, hogy sokan próbálnak pozitívan gondolkodni, ám ennek ellenére valami negatív történik velük, ilyenkor pedig nem értik, hogy hogyan vonzhatták be azt.

Ez azért történik, mert működik az újjászületési terv, ami meghatározza, hogy mi történik velünk, függetlenül attól, hogy mennyire gondolkodunk pozitívan. A negatív élmények leckék, amelyek segítenek a fejlődésben, gyógyulásban, az egyensúly megteremtésében. Olykor a múltbéli tetteink miatt kell kigyógyulnunk valamiből, vagy azért kell beteljesítenünk valamit.

A szerepek jelentősége:

Az elméletek szerint minden reinkarnációval kapunk egy szerepet, amit a születésünk előtt választottunk ki, a személyes spirituális segítőnk támogatásával. Fontos azonban, hogy ez nem csak egy szerepet jelent, mert a szerepek listája széleskörű és komplex.

Több oka van annak, hogy leszülettünk a Földre, de ezek közül a legkomolyabb az, hogy a lelkünk fejlődjön, ez pedig igazán lassú folyamat. Mivel el tudjuk felejteni, hogy kik voltunk, ezért mélyebbre tudunk hatolni, és jobban ki tudunk teljesedni.

Mint tudjuk, a világra a kettősség jellemző, tehát az pozitív mellett léteznie kell a negatívnak, mert enélkül soha nem lenne egyensúly. A világon minden embernek át kell élnie a negatív és a pozitív tapasztalatokat, amelyeket előre elterveztek azért, hogy lelkileg fejlődhessünk.

(Forrás: noiportal.hu)

Hirdetés