Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 8 jel, hogy rosszul választottunk párt magunknak!

8 jel, hogy rosszul választottunk párt magunknak!

Hirdetés

Ha nem hallgatunk a megérzéseinkre, van úgy, hogy nem ismerjük ki eléggé a párunkat, akivel egy idő után pokollá változhat az életünk. Most jöjjön 8 segítség, hogy még időben rájöjjünk arra, hogy az a valaki, nem a nagy Ő.

1. Ha nem érezzük jól magunkat a társaságában

Ha nem tudunk igazán ellazulni a párunk mellett, nem merjük kifejezni az érzéseinket, nem tudunk őszintén viselkedni, ami akár évek múlva is érvényes, akkor nem ő az igazi.

Hirdetés

2. Ha nem érezzük, hogy tisztelnek

A kölcsönös tisztelet a párkapcsolatok alappillérei közé sorolhatók. Ha azt érezzük, hogy a párunk nem tisztel, semmibe veszi a szándékainkat, véleményünket, akkor ez az egyensúly felbomlásához vezet.

3. Ha boldogtalannak érezzük magunkat

Ezen nincs mit sokat magyarázni. Ha már semmi, de semmi érzelmet nem vált ki belőlünk a párunk, akkor tovább kell lépni, mert boldogtalanságban senkinek sem szabad élnie.

4. Ha gyorsan türelmetlen lesz a párunk velünk

Az nem jó jel, ha a párunk gyakran felcsattan, ha valami problémánk van, és nem hallgat végig, inkább támadni kezd. A türelmetlenség az egyik jele lehet annak, hogy nem a nagy Ő-be szerettünk bele. És sajnos, az évek múlásával egyre csak fogyni fog a türelem, ami még elviselhetetlenebbé teheti a kapcsolatot.

5. Ha teljesen különbözünk a párunktól

Azt szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, azonban ez a párkapcsolatokban, ha nagy az eltérés, nem mindig érvényes, hiszen mások az értékek, az érdeklődési kör.

6. Megkönnyebbülten érezzük magunkat, ha nincs mellettünk

Ha hív a párunk, nincs kedvünk felvenni a telefont, és ha elmegy egy üzleti útra, megkönnyebbülten érezzük magunkat, mert ilyenkor felszabadulunk.

7. Ha tagadjuk az igazságot

Legyünk őszinték magunkkal szemben, és adjunk hangot az érzelmeinknek. Nem szabad a látszatnak, a megfelelésnek élni, és tagadni az igazságot. Ha egy ilyen életet élünk, sok boldogságra nem számíthatunk.

8. Hallgassunk az ösztöneinkre

Ha minden szempontot megvizsgáltunk, de még mindig nem tudjuk, hogy a párunk az igazi, akkor hallgassunk a belső ösztöneinkre. Az érzések sosem hazudnak.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés