Kezdőlap AKTUÁLIS Visszatér az indián nyár, mutatjuk mikor várható 20 fokos meleg

Visszatér az indián nyár, mutatjuk mikor várható 20 fokos meleg

Hirdetés

Az elmúlt pár nap időjárása elég hűvösre sikerült, megérkezett az országba az első fagy és a hó is.

 

Hirdetés

Kicsit azonban újra megmelegedhetünk a napon, a jövőhéten ugyanis újra visszatér az indián nyár és ezzel együtt a 20 fokos jó idő is.

Péntek

Hajnalban főleg a délkeleti, keleti tájakon képződik köd, ami a délelőtt folyamán feloszlik. Ezután országszerte többórás napsütés várható, de északnyugaton és a déli határszélen lehetnek felhős körzetek. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szél gyenge marad. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat

Változóan felhős időre van kilátás, de zápor esetleg az északkeleti tájakon fordulhat elő. Az északnyugati szél megélénkül. Reggel 0-6, délután 12-17 fok valószínű.

Vasárnap

Reggelre több helyen képződik rétegfelhőzet, ami egész nap kitarthat. Lesznek ugyanakkor napos tájak is. Eső nem alakul ki. Néha még élénk lesz az északnyugati szél. Reggel 4, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőtől szerdáig

Száraz, nyugodt őszi időre van kilátás. A szél délnyugatira fordul, mellyel melegebb levegő érkezik hazánk térségébe, így szerdára délen már elérheti a hőmérséklet csúcsértéke a 20 fokot. Beköszönthet az igazi vénasszonyok nyara – írja a Köpönyeg.

Hirdetés
loading...