Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Vezetés közben az anya végzetes hibát követ el, majd lefele néz és...

Vezetés közben az anya végzetes hibát követ el, majd lefele néz és imádkozni kezd

Hirdetés

Az emberi test valóban csodálatos! Raelin Scurry a második gyermekével volt terhes. A terhesség 29-ik hetében éppen Pittsburghból (USA) hazafele utaztak férjével, amikor hirtelen erős összehúzódásokat kezdett érezni. Mivel a kisbaba születési dátuma még messze volt, Raelin először azt gondolta, hogy a kisbaba csak nyugtalankodik a hasában.

Körülbelül 45 percnyi folyamatos összehúzódást követően Raelin rájött, hogy mekkorát tévedett: a fájdalmak egyre erősebbek lettek, és rádöbbent, hogy megindult a szülés. A Facebook-on mesélte el, hogy mi történt ezután az autóban, a kórházba vezető úton:

Hirdetés

“Annyira féltem, ezért felhívtam a sürgősségi osztályt. Nem értettek semmit abból, amit mondtam, mert minden összehúzódásnál hangosan sikítottam. Aztán odaadtam a telefont a férjemnek, lehúztam a nadrágomat és megláttam kislányom fejét. Aztán óvatosan megfogtam a fejét, majd nyomni kezdtem és nemsokára kint volt. Amikor lenéztem, megláttam, hogy kislányom teljesen be van csomagolva egy tökéletes burokba.

Az elején nagyon csendes volt, és imádkozni kezdtem, hogy minden rendbe legyen. Aztán megsimogattam az arcát és ekkor megmozdította a kis kezét és lábát. Körülbelül 7 perc telt el, mire eljutottunk a kórházba. Tekintetbe véve, hogy mi történ, tudom, hogy csodálatos kislány lesz belőle!”

A kis Braxton valóban egy csodálatos csecsemő: csak 80.000 születésből egy esetben születik a kisbaba sértetlen buborékban. De még ritkább azoknak a száma, akik utazás közben születtek! Mindenesetre a szülők nagyon boldogok, hogy a babának sikerült túlélni a helyzetet!

Forrás:buzzblog.eu

Hirdetés