Kezdőlap EZOTÉRIA Válaszold meg ezt a kérdést és fedezd fel, hogy milyen is vagy...

Válaszold meg ezt a kérdést és fedezd fel, hogy milyen is vagy valójában!

Az, hogy milyen döntéseket hozunk bizonyos helyzetekben, rengeteg dolgot elárul a személyiségünkről, különösen akkor, ha egy stresszes szituációban vagyunk, ahol azonnali döntés szükséges.

Végezd el ezt a gyors pszichológia tesztet, amely érdekes dolgokat fedhet fel a valódi személyiségedről. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a képről azt a személyt, akinek elsőként segítenél, anélkül, hogy komolyabb mérlegelést végeznél.

Válassz habozás nélkül és nézd meg, hogy mit mutat az eredményed!

Ha a választottad az 1.: Szilárd és racionális

Szilárd és racionális ember vagy. Pontosan meg tudod határozni a céljaidat, megkülönböztetve azt, amire valóban szükséged van, attól, amit könnyen képes vagy nélkülözni. A korábbi tapasztalataidból sokat tanulsz. Jelen vagy a jelenben és értékeled azt, ugyanakkor komolyan gondolkodsz a jövőn is. Jó nevelésben részesültél, erős erkölcsi értékekkel és a múlt hagyományainak tiszteletben tartásával. Mindig racionálisan közelíted meg a problémákat és soha nem cselekszel elhamarkodottan. Nehezen fogadod el a világ igazságtalanságait.

Ha a választottad a 2.: Érzékeny és empatikus

A választásod azt jelzi, hogy nagyon érzékeny vagy és sokat bántottak már életedben. A barátaid nyugodtak, amikor veled vannak, mert tudják, hogy mindig számíthatnak rád. Természetednél fogva mindig adsz, lelkileg nyitott vagy és nagyon jó hallgatóság. Azonban könnyedén meg lehet bántani az érzelmeidet: gyakran mondják rád, hogy “túl érzékeny” vagy “keményebbnek kellene lenned”. Nagyon könnyen át tudod venni más emberek hangulatát, legyen az jó vagy rossz. Mindent átérzel magad körül, néha túl szélsőségesen is.

Ha a választottad a 3.: Természetes vezető

Természetes vezető típus vagy és egyformán erős embereket vonzol magadhoz, akár egy mágnes. Szeretsz előre tervezni és rendkívül szervezett vagy. Nem szereted a felhajtást, és soha nem teszel többet, mint amennyit az emberek kérnek tőled. Képes vagy határozott és nehéz döntéseket meghozni habzás nélkül. Az a típus vagy, aki megérti, hogy a magasabb színvonal elérése érdekében erős értékekkel kell rendelkezni. Felelősséget vállalsz a szavaidért és tetteidért és soha nem keresel kifogásokat.

Ha a választottad a 4.: Könnyed és optimista

Te egy igazán laza és optimista ember vagy, aki az életet élénk színekben látja, és ritkán fordít figyelmet a világ problémáira. Gyorsan megtalálod a közös hangot másokkal, és nem szeretsz túl sokat dolgozni. Nagyon kíváncsi természeted van és imádsz kalandozni. Nem vagy képes hosszú ideig a négy fal között meglenni. Az élet problémái nem tudnak egyszerűen elkedvetleníteni és kihozni a sodrodból. Könnyedén veszed az akadályokat és minden gondot csak átmenetiként kezelsz, ami hamarosan úgyis megoldódik.

tudasfaja.com

loading...