Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy tollat és ismerd meg személyiséged rejtett titkát

Válassz egy tollat és ismerd meg személyiséged rejtett titkát

Nézd meg a fenti képet. Hatféle tollat látsz rajta. Melyik számodra a legvonzóbb? Válaszd ki és olvasd el a hozzá tartozó leírást. Érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról.

1 – Varjútoll

Szereted az egyszerűséget, a letisztult dolgokat és a minimalizmust, annál kevésbé a zűrzavart, a túlzásokat és pazarlást. A csend és a béke neked egyenlő a biztonsággal és a boldog tudatállapottal, azonban időnként szükséged van egy kis zsivajra, hogy fenntartsd a belső egyensúlyodat. Soha nem unod el magad, mert mindig van mivel foglalatoskodnod.

Valami azt súgja, hogy egy múltbéli dolog még a válladat nyomja, amitől ideje lenne megszabadulni, hogy helyébe engedhesd azt, ami pozitív irányban változtathatja meg a jövődet.

2 – Kolibri tollak

Pezsgő vagy és nyughatatlan. Állandóan jár az agyad valamin, és ha tehetnéd, egyfolytában mozgásban lennél. Az a típus vagy, aki ebben a percben hajlandó lenne egy hátizsákkal beutazni a világot, ha anyagilag fedeznék neki. Valójában bármikor megteheted ezt, ha van olyan szerencséd, hogy a munkádhoz csak internetre van szükséged.

Szeretsz új dolgokat kipróbálni és a ‘járt utat járatlanért el ne hagyd’ mondás számodra nem létezik. Könnyen elunod magad, ha nincs elég serkentő impulzus a környezetedben.

3 – Pávatollak

Vonz a szép, úgy belül, ahogy kívül is. Remek szépérzéked van és művészi beállítottságú vagy. Talán a munkád is kapcsolódik a művészetekhez, de ha mégsem, akkor biztosan körbeveszed magad olyan alkotásokkal, hobbikkal, amelyek révén ezt a szenvedélyedet kiélheted.

Színes egyéniség vagy, akinek mindene a társasági élet. Mindig ott akarsz lenni a sűrűjében, ahol zajlik az élet. Ki nem hagynál egy szülinapi bulit, egy lánybúcsút, egy lagzit, egy céges rendezvényt vagy egy csapatépítőt. Imádsz új emberekkel találkozni, új nézetekkel megismerkedni.

4 – Sastollak

A biztonságos, kiszámítható élet számodra nagyon fontos. Minden napodat alaposan megtervezed, nem szereted, ha a fejed felett összecsapnak a hullámok hanyagság miatt. Ez gyakorlatilag soha nem is szokott előfordulni. Csak akkor vagy nyugodt, ha minden megfelelő ütem szerint halad, ha nincs a nyakadban adósság, ha a számlák be vannak fizetve és a feladataid el vannak látva.

Nagyon megbízható vagy, aki úgy fest, sosem képes tévedni. Ha az emberek azt gondolják rólad, hogy túlságosan megfeszült vagy, akkor az a válaszod rá, hogy téged így kell elfogadni. Amúgy sem vagy az a típus, akit mások véleménye különösebben érdekelne.

5 – Strucctollak

Te egy olyan ember vagy, aki semmit nem csinál félgőzzel, mert tudod jól, hogy abból nem fog tökéletes eredmény születni. Azzal a mondással, hogy ‘Aki túl sokat markol, az keveset fog’, téged nem lehet megtántorítani. Mindig is szeretted próbára tenni a képességeidet és túlvállalni magad.

Sokan tisztelnek a kitartásod, szívósságod és az ezek árán megszerzett tapasztalataid miatt. Példakép vagy a környezeted előtt. Nem tervezel lassítani, bár az egészségedre jobba, ha folyamatosan odafigyelsz.

6 – Papagájtollak

Olyan színes egyéniség vagy, mint a papagáj tollai. Az unalom kifejezés a te szótáradban nem létezik. Képes vagy a világban és minden egyes helyzetben meglátni a pozitívat, felfedezni a szépséget. Nagyon optimista természet vagy és éppen ezért szeretnek az emberek. Mindig életet viszel a hétköznapokba a környezetedben.

Ha valami új kipróbálásáról van szó, első között szerepelsz. Kalandvágyó vagy és nyughatatlan, mindamellett tudod, hogy mikor és hogyan kell pihenni. Ha valakinek kreatív, formabontó ötletekre van szüksége, az biztosan hozzád fordul.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...