Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy mandalát és ismerd meg, hogy mit hordozol önmagadban

Válassz egy mandalát és ismerd meg, hogy mit hordozol önmagadban

A mandala szó szanszkrit, jelentése kör. A mandala egy spirituális és rituális szimbólum, amely az univerzumot jelképezi a hinduizmusban és a buddhizmusban. A körkörös felépítés azt szimbolizálja, hogy az élet soha véget nem ér és minden mindennel kapcsolatban van.

 

A mandala ugyanakkor az egyéni spirituális utazást is jelképezi, így első szinten meg kell értsük a kozmosz egységét, majd abban fel kell fedeznünk a saját helyünket. A mandalára nézve meglelhetjük testi, szellemi és lelki középpontunkat.

Válassz egyet a képen látható 6 mandala közül és ismerd meg, hogy milyen jelentést hordoz számodra.

1# Fejlődés és erkölcs

A fejlődés és a jobb önmagad felé haladás vágya vezérel. Sokat munkálkodsz azon, hogy a környezetedet egy jobb hellyé varázsold. Nehezen nyílsz meg mások számára és gyakran még önmagadnak is csukott könyv vagy, amit fel kell fedezned, meg kell ismerned. A szerelemben akkor is kitartasz, ha sok fájdalmat okoz, hiszen a szívedet nem adod oda akárkinek.

2# Vonzerő és igazságosság

Bátran vállalod a tetteidért a felelősséget, azokat soha nem próbálod meg másra hárítani. A munkát megbecsülöd és lelkiismerettel végzed. A magad haszna mellett mindig figyelembe veszed, hogy mások javát is szolgáld. Szívesen segítesz másokon. Vonzó személyiséged miatt sokan kedvelnek téged. Képes vagy jókedvre deríteni az embereket és növelni az önbizalmukat.

3# Higgadtság és megfontoltság

Introvertált típus vagy, aki szívesen mélyül el a saját gondolatvilágában és elmélkedik gyakorlatilag mindenről, egyedül. Csak azoknak az embereknek nyílsz meg igazán, akik bizalmat ébresztenek benned, és akikhez közel érzed magad. Ők megismerhetik, milyen vagy valójában. A döntéseidet nem a társadalmi elvárások mentén hozod meg és akkor is a számodra helyes irányt követed, ha mások azt nem nézik jó szemmel.


4# Titokzatosság és realitások

Nem adod könnyen magad senkinek és semminek. A személyes tered számodra szent és annak védelméért bármit megteszel, még akkor is, ha furcsán néznek rád az emberek. Mindent két oldalról vizsgálsz meg, ezért képes vagy arra, hogy ne az érzelmeid befolyása alapján, hanem objektív nézőpontból ítélj meg dolgokat és dönts bizonyos kérdésekkel kapcsolatban.

5# Függetlenség és őszinteség

Kifejezetten szabad ember vagy, aki nem szeret másoktól függeni és mindent maga akar megoldani, maga akar véghez vinni. Egyrészt nem tudsz 100%-ig megbízni másokban, másrészt úgy gondolod, hogy nálad jobban senki nem tudja megcsinálni azt a dolgot, ami a te feladatod. Csak egyet vársz el az emberektől, ez pedig nem más, mint az őszinteség.

6# Pozitivitás és egyediség

A természetednek köszönhetően könnyű veled barátkozni. Mindenkihez van egy jó szavad és hajlamos vagy másokban nem a rosszat, hanem a jót keresni. Pozitív kisugárzásod és optimizmusod miatt szeretnek az emberek a társaságodban lenni, töltekezni melletted. Soha nem akarod követni a divatot, stílusodat önmagadból meríted.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...