Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy képet és olvasd el a hozzá tartozó égi üzeneted!

Válassz egy képet és olvasd el a hozzá tartozó égi üzeneted!

Hirdetés

A választásunk minden esetben tükrözi a személyiségünket és azt, hogy életünk adott pillanatában mire van szükségünk ahhoz, hogy a számunkra megfelelő úton haladhassunk tovább.

Néz meg a fenti képeket és válaszd ki a 4 közül azt, amelyiket a legközelebb érzed most a szívedhez. Olvasd el a hozzá tartozó üzenetedet.

Hirdetés

1 – Claret Szent Antal

Nem csupán neves egyházi vezető volt, de azt megelőzően keményén dolgozó fiatal férfi, aki remek szervezőkészséggel rendelkezett.

A választásod azt jelenti, hogy remek szellemi képességekkel rendelkezel, és mindig igyekszel legjobban teljesíteni az életed különböző területein. Ügyesen találsz megoldásokat a problémákra és szervezed össze a különféle tevékenységeket. Ha végre megtalálod azt, ami iránt szenvedélyt érzel, hatalmas sikereket érhetsz el.

2 – Aquinói Szent Tamás

Az Angyali Doktorként is ismert olasz teológus és filozófus, aki nagy tudással rendelkezett és nagy tiszteletnek örvendett a 13. században.

A választásod azt jelenti, hogy te is nagy tudású ember vagy, akihez gyakran fordul a környezete tanácsért. Az emberek szeretnek és felnéznek rád. Azokból is képes vagy tiszteletet kiváltani, akik nem kedvelnek téged, bár ezt is leginkább irigységük alapozza meg. Bővítsd továbbra is ismereteidet, állj példaként a többiek előtt és segítsd őket tudásoddal.

3 – Kapisztrán Szent János

Olasz teológus és hitszónok, aki Magyarországon a török elleni keresztény összefogás érdekében munkálkodott. Hunyadi idején a Nándorfehérvári ütközetben nagy szerepe volt. Védőszentként tekintenek rá.

A választásod szerint te magad is híres vagy küzdeni tudásodról. Nem kelted a konfliktust, de ha ki kell állnod magadért vagy a számodra fontos emberekért, ügyekért, akkor egy percig sem hezitálsz. Minden ballépésedet leckeként fogod fel és fejlődsz általuk. Őrizd meg ezt a hozzáállást és életed a helyes ösvényen haladhat tovább.

4 – Goretti Szent Mária

Kemény sorsú gyermekszent, aki 12 évesen vesztette életét egy gyilkos támadásban, de haláltusája utolsó perceiben megbocsátott gyilkosának és üdvét kívánta. Majd 50 évvel később szentté avatták.

Ha őt választottad, az azt jelenti, hogy te is áldott jó lélek vagy, akik türelmes, megértő és megbocsátó embertársaival szemben. Őszintén, tiszta szívvel cselekszel, nem jellemző rád a megjátszás és a kétszínűség. Biztos lehetsz benne, hogy szeretetben gazdag életed lesz és soha nem fogsz hiányt szenvedni semmiben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...