Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy kagylót és tudj meg magadról valami igazán érdekeset magadról!

Válassz egy kagylót és tudj meg magadról valami igazán érdekeset magadról!

A kagylók számos dolgot szimbolizálnak. Sokak a tengerre és a napsütésre asszociálnak, de jelentheti a vizet, a nőiességet és a szexualitást is. Kínában a kauri kagyló a női jin metaforája és a Holdhoz kötődik. Szintén szimbolizálhatja a halált és az újjászületést is.

 

Nézd meg a képen látható 3 kagylót és válaszd ki közülük azt, amelyik a leginkább megszólít téged.

1-es Kagyló

Számos nehézségen keresztülmentél az életedben, így jól tudod, hogyan kell kezelned egy stresszes szituációkat. “Ami nem öl meg, az megerősít.” – Ez a mondás pontosan rád illik. Az kemény külsőd alatt egy igazán finom, érzelmes személy lakozik.

Nehezedre esik elviselni a negatív embereket, így anélkül mész el mellettük, hogy bármiben is meg akarnád változtatni őket.

2-es Kagyló

Olyan vagy akár a napsugár. Mindenkit meg akarsz melengetni a kedves természeteddel. Ez azonban nem mehet a végtelenségig. Frusztrál, ha az emberek kihasználják a figyelmességedet és a nagylelkűségedet.Ideje, hogy tartalékold az energiádat és a későbbiekben a saját javadra használd fel. Perfekcionista vagy, ezért számodra nagyon fontos, hogy minden harmóniában legyen körülötted, ellenkező esetben aggódni kezdesz.

3-as Kagyló

Ha ezt a kagylót választottad, az azt jelzi, hogy teljesen kimerült vagy. Minden igyekezet, erőfeszítés és idő, amelyet a munkádba és a kapcsolataidba fektettél százszorosan kell, hogy visszaszálljon rád. Ki kell nyílnod, akár a bimbónak tavasszal.

Ideje, hogy beteljesítsd a vágyaidat. Megérdemled a pihenést és a kikapcsolódást. Az elmúlt időszakban hajtottál eleget. Hagyj másokat dolgozni.

tudasfaja.com

loading...