Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy ajtót és tudd meg, hogy mit mond el a bensődről!

Válassz egy ajtót és tudd meg, hogy mit mond el a bensődről!

Melyik ajtóra figyeltél fel elsőként? Melyik számodra a legszimpatikusabb? Ne gondolkozz rajta sokat, csak válaszd azt, amelyikkel a legjobban rezonálsz!

Az általad választott ajtó sok mindent elárul a legmélyebb jellemzőidről, gondolataidról és vágyaidról.

Nézzük, hogy a te választásod mit mond el rólad!

Ha az 1. ajtót választottad

Keresed a szabadság útját. Szereted, ha nagy tered van és te lehetsz a sorsod kovácsa, különösen, ha végtelen lehetőségek vannak előtted. Független vagy és nem szereted a konfrontációt
Ön független és nem szereti a konfrontációt. Nem szereted elsietni a dolgokat és szereted kiélvezni az idődet.

Ha a 2. ajtót választottad

A saját utadat jobban kedveled a jól ismert és kijárt ösvényekkel szemben. Szeretsz egyedül utazni, egyedül élni, egyedül gondolkodni és egyedül lenni. Az te utad egy személy számára szól. Valószínűleg nagyon eredeti, kreatív, éleslátó, filozofikus és introvertált típus vagy. A világot egyedülálló módon szemléled.

Ha a 3. ajtót választottad

Olyan lebilincselő ember vagy, aki szeret a világ egészének részévé válni, mindent magába szívni és mindent megtapasztalni. Az életed az utazásról szól, nem az úti célról. Természetednél fogva kíváncsi vagy, és mindig izgatott, hogy még többet megtudhass arról a helyről, amelyet otthonodnak nevezel. Szellemesek vagy és a körülötted levők mindig nagyon jól érzik magukat veled.

Ha a 4. ajtót választottad

Izgalmas utakon akarsz végighaladni egész életeden ár! Szereted a káoszt és a kiszámíthatatlan helyzeteket, belegázolva az ismeretlenbe. A szabályokkal sem nagyon szeretsz törődni.
Spontán vagy és keresed az izgalmakat. Az egyik kedvenc programod lehet például egy délután a vidámparkban, ahol a legveszélyesebb és legfélelmetesebb dologra felülhetsz.

Ha az 5. ajtót választottad

Szereted a nyugodt és barátságos utakat. Békekereső személy vagy, aki kevés fenntartással és és nagyon szereti világosan látni maga előtt az útját. Sokszor szereted az egyszerűbb lehetőséget választani a göröngyösebb és nehezebb helyett, amire igazából semmi szükséged és ez rendben is van. Sokan kedveleik benned a racionalitásodat.

Ha a 6. ajtót választottad

A csendesebb utakat élvezed. Nagyon sok időt tölthetsz egyedül anélkül, hogy magányosan éreznéd magad. Tetszik a csendes, nyugodt ösvény. Szeretnél mindent magadba szívni, ami körülötted van és valóban a környezet részévé válni. Az életedet megfontolt cselekedetek útján éled. A valódi mély kapcsolatokat mindenek felett értékeled.

 

loading...