Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy ajtót és megmondjuk milyen csodálatos dolgok várnak rád!

Válassz egy ajtót és megmondjuk milyen csodálatos dolgok várnak rád!

Ha választanod kellene, melyik ajtón sétálnál át? Az egyetlen dolgod, hogy rápillantasz a képen látható négy ajtóra és kiválasztod, hogy melyiken lépnél át a legszívesebben. 

A jelenlegi érzelmeid, élethelyzeted és gondolkodásmódod alapján a döntésed elárulja, hogy mi jellemez most téged leginkább. Ne gondolkozz sokat rajta. Ha sikerült döntened, akkor görgess lejjebb és olvass tovább.

1# Ajtó

Egy nagyon jó kedélyű típus vagy, aki igyekszik mindig a dolgok napos oldalát nézni. Szívesen építesz kapcsolatokat és nagyra értékeled az apró dolgokat az életben.

Nagy valószínűséggel imádsz utazni és új kultúrákat megismerni. A legjobbat akarod kihozni magadból és olyan környezetet teremteni, amelyben mindenki jól érezheti magát.

Soha ne feledd, ha egyedül nem megy valami, ne félj segítséget kérni.

2# Ajtó

A fiatalos energiád tartja benned a lendületet. Fesztelen hozzáállásod ellenére azonban hajlamos vagy az alacsony önbecsülésre és gyakran szorongsz bizonyos dolgok miatt az életben.

Gyakran szét vagy esve és nem tudod, hogy hogyan tudnád kezelni a problémát. Nagyon büszke természet vagy, azonban meg kell tanulnod, hogyan légy békében önmagaddal.

Az élet egyszerűbbé válik, ha képes vagy nyitni azok felé, akik törődnek veled.

3# Ajtó

Különleges személy vagy, akinek nagyszerű a problémamegoldó képessége. Büszke vagy, amiért mindig meg tudsz élni abból, ami a rendelkezésedre áll.

Nem derogál számodra egyszerű életet élni és jól boldogulsz az alap dolgokkal. Semmi flancra nincs szükséged és nem is érted a nagyzoló élet lényegét. Nagyon egyszerű téged boldoggá tenni és szívesen segítő kezet nyújtasz bárkinek.

Ne feledd, hogy ha néha kényeztetni akarod magad, az nem bűn.

4# Ajtó

Öreg lélek vagy, aki kifejezetten művészi beállítottságú és imádja kifejezni magát számtalan módon. Egyik pillanatban nyitott, közvetlen és barátságos vagy, a másikban bezársz és eltávolodsz a környezetedtől.

Gyakran tartod meg a gondolataidat magadnak. Ha képes vagy megnyílni és beszélni az érzelmeidről, akkor viszont sokkal jobban érzed magad. Mélyen belül tudod, hogy nem mindig vagy olyan erős, mint azt mutatod.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...