Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Unikornis hónalj – Itt az őrületes trend 2019-re! Neked hogy tetszik?

Unikornis hónalj – Itt az őrületes trend 2019-re! Neked hogy tetszik?

A hosszú, szürke, hideg téli napok után mindenki arra vágyik, hogy végre kibújjon a nap és kiviruljon a természet. Mindenki igyekszik a maga módján színt vinni a mindennapokba, hogy a kedve is feldobottabb legyen.

Van, aki gyümölcsökkel díszíti a konyháját, virágokkal a nappaliját, mások vidám sálakat vásárolnak, míg egyesek szivárványszínűre festik be a hónaljszőrüket.

Egy Rainbow Girl elnevezésű internet felhasználó hölgyemény videóban mutatta be 2016-ban, hogyan lehet befesteni a hónaljszőrzetet. Ő akkor több száz követőt szerzett magának és úgy fest, hogy a trend 2019-re kicsúcsosodott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Moore (@meganthewaxer) által megosztott bejegyzés,

Az ok ennek a furcsa divatnak a feléledésére az, hogy a nők megmutassák a világnak függetlenségüket és szabad választási jogukat, ezzel elutasítva az úgymond kötelezővé vált hónalj szőrtelenítést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caitlin Ford (@caitlinfordhair) által megosztott bejegyzés,

Ezt persze a lehető leglátványosabb módon igyekeznek megtenni, mégpedig szivárványszínűre festett hónaljakkal, amelyről képet posztolnak a közösségi oldalakra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@vegetarianbeefcake által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alanna Mae Hair Design (@folliclefatale) által megosztott bejegyzés,

Volt egy hölgyemény, aki az egyik képe alatt megjegyezte, hogy azzal, hogy meglépte ezt a dolgot, sokkal magabiztosabbá vált, mert végre elfogadja önmaga természetes szépségét. Hogy a szivárványos hónaljban mi a természetes, ne kérdezzétek…

Ti mit szóltok ehhez a trendhez?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...