Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Undorító és abszurd: az anyós eltökélt, hogy szoptassa unokáját, fia pedig fél...

Undorító és abszurd: az anyós eltökélt, hogy szoptassa unokáját, fia pedig fél szembenézni vele…

A szoptatás az egyik legintimebb és legtermészetesebb dolog a világon, amelyet anya és gyermeke megtapasztalhat. De mi történik akkor, amikor az anyós ragaszkodik hozzá, hogy ő legyen a tápláló fél?

Léteznek történetek, amelyek említést tesznek róla, hogy a nagymamák átvették a szoptató szerepét, mert az anyuka elhunyt vagy súlyos beteg volt. Azonban amellett, hogy az anya képtelen volt szoptatni, ezek az esetek is megkövetelték a szülők beleegyezését.

Egy nő is hasonló témában írt az egyik közösségi oldalra, ám az ő esetében annyi a különbség, hogy ő maga képes lesz ellátni ezt a feladatot, viszont az anyósa ennek ellenére ragaszkodik hozzá, hogy ő szoptassa a kicsit, a szülőknek tetszik vagy sem.

A határok durva átlépése

A Reddit nevű közösségi oldalon egy felhasználó @imacutiepie88 közzétett egy bejegyzést arról, hogyan tervezgeti az anyósa a még meg nem született kisunokája szoptatását.

A várandós kismama leírta, hogy pár hónapon belül szülni fog, ám férje anyja állandó stresszforrást jelent számára. Ami még ezen a helyzeten is ront, hogy a férje nem hajlandó szembesíteni az anyját a viselkedésével kapcsolatban, mert tart tőle, hogy hogyan fogadná.

A posztban a leendő anyuka leírta, hogy az anyós különféle cikkeket szed össze és oszt meg vele arról, milyen előnyei vannak annak, ha a nagymama szoptatja az unokát. Annak ellenére, hogy a kismama édesanyja is elmondta neki, ez nem fog megtörténni, az anyós hajthatatlan.

“Továbbra is cikkeket keres az előnyökről és küldözgeti nekem. A 60-as éveiben jár. Nem tudom, hogy mit tegyek.”

A kismama elmondta, hogy megpróbál higgadt maradni a férje iránti tiszteletből, de lévén, hogy közeledik a szülés, ez egyre nehezebb.

Számos felhasználó reagált a kismama bejegyzésére és mondták el neki, hogy szerintük mi lenne a helyes cselekedet

“A férjednek kellene leállítania őt! ‘Férjed iránti tiszteletből?’ Már ne haragudj, de hol van az Ő tisztelete FELÉD?”

“Hé, kedves férj! El fogod veszíteni a feleségedet és a gyerekedet is, ha nem állsz ki mellettük. Ez elkerülhetetlen. És neki lesz igaza, mi pedig mellette leszünk. Tudod miért? Mert csak egyikőtök védelmezi a babátokat és csak egyikőtök tesz a kapcsolatotokért. Kezeld az anyádat…hacsak nem akarod az egész hátralévő életedet vele tölteni.”

“Ez a legfelháborítóbb dolog, amit valaha olvastam itt. Csomagoljátok be az anyóst és küldjétek el valahová, ahol az ő felfogása dominál. Ez minden értelemben elfogadhatatlan, még viccnek is.”

“Ez gusztustalan és abszurd. A férjednek valóban ki kellene állnia és megvédenie téged és a gyermeketeket ettől az őrülettől!”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...