Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Újszülött gyermekük elhunyt – 4 nappal később a kórházból érkező telefonhívás teljesen...

Újszülött gyermekük elhunyt – 4 nappal később a kórházból érkező telefonhívás teljesen megváltoztatta az életüket

Hirdetés

Josh és Katie Butler közös gyermeküket várták. Izgatottságuk és örömük leírhatatlan volt, hogy egy új életet hozhatnak a világra. A 20. héten az ellenőrzéskor azonban az orvosok felfedeztek valamit az UH vizsgálat során, ami a pár elképzeléseit keresztbe húzta. 

 

Hirdetés

Egy olyan probléma bukkant fel, amely születendő fiuk, Dewey fejlődésének gátja lehet. Amikor Dewey megszületett, azonnal az újszülött intenzívre vitték, ahol 132 napot töltött, miközben az orvosok igyekeztek kideríteni, hogy mi lehet a gond. A törékeny kicsi fiú sajnálatos módon egy rutin operáció alatt életét vesztette, amikor gyomorszondát próbáltak levezetni neki.

Josh és Katie szíve darabokra tört a fiuk elvesztése után, ám egy ápolónő egy emelettel feljebb olyan dolgot ötölt ki, amellyel némiképp enyhíthetett a gyászukon.


A nővér az újszülött intenzíven dolgozott és Butlerékkel egészen szoros viszonya alakult ki, miközben a fiuknak gondját viselte. A telefonhívása meglepte a fiatalokat. A nővérnek tudomása volt egy kicsi fiúról, Brax-ről, akinek nagy szüksége volt szeretetre.

Brax 11 hónapos volt és születése óta nem volt képes elhagyni a kórházat. A szülei magára hagyták őt, mivel nem tudtak róla gondoskodni. A szegény kisgyermek pulmonáris hipertóniában (magas vérnyomás a tüdő erekben), légzési elégtelenségben és tracheomaláciában (légcső belső fala ellágyult) szenvedett. Az orvosok elmondása szerint azonban az állapota javuló tendenciát fog mutatni a növekedésével párhuzamosan.

Ahogy Butlerék hazavitték a kicsit, állapota rohamosan kezdett javulni. Josh és Katie szeretetükkel halmozták el a kisfiút és örökbe is fogadták őt, amint lehetett.

Örökké hiányozni fog elhunyt fiuk, Dewey, de tudják, hogy már nem kell tovább szenvednie. Megértették, hogy a veszteség okozta fájdalom mellett a szívükben jut még hely más gyermeknek, akinek szeretetre van szüksége.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés