Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Tudd meg, mit árul el rólad a születési éved utolsó számjegye!

Tudd meg, mit árul el rólad a születési éved utolsó számjegye!

A születési évünk természetesen hatalmas szerepet játszik az életünkben. Ugyanakkor nagyon fontos a születési évünk utolsó számjegye is. Minden számnak van egy megfelelő eleme, ezek: Fém, Tűz, Föld, Fa és Víz. Az említett elemek rengeteget mutathatnak meg egy ember személyiségéről és szokásairól.

 

Csak annyi, hogy vedd a születési éved utolsó számjegyét, és olvasd el a hozzá tartozó leírást:

 

Fém (0-1)

Azok, akik a Fém elem alatt születettek, a karakter és a stressztűrés az erősségük. Ezek az emberek felszabadultak és meglehetősen tartózkodóak, szívesen cselekszenek saját elképzeléseik szerint. Céljuk, hogy következetesen és szeretetben éljenek. Pontosan tudják, mit akarnak, és mindent megtesznek a céljaik és ambícióik elérése érdekében. Hátrányaik a hatalom, a luxus vagyon és a sok pénz iránti vágy. Eltökéltek és nem tolerálják a botlást.Víz (2-3)

A Víz elem alatt született emberek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az együttérzés, az odafordulás és a szimpátia mások irányába.
Nagyszerű képzelőerővel és leleményességgel rendelkeznek, és ez teszi őket gazdagabbá a művészethez kapcsolódó pályafutásukban. Ezeknek az embereknek rendkívül jó megérzéseik vannak és nagy koncentráció képességgel bírnak.

Fa (4-5)

Azok, akik a Fa elem alatt születtek, magabiztosak és szorgalmasak. Vágyakoznak az eredetiség, az új élmények iránt. Nagy álmuk, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot a legbizarrabb és legrejtettebb helyeivel együtt. Soha nem önző és egoista módon cselekszenek.Tűz (6-7)

A Tűz elem alatt született emberek igazi kalandorok, sokat álmodoznak egy világ körüli utazásról. Jellemző rájuk, hogy túl elhamarkodottan vetik bele magukat a dolgokba. A tűz elemei kedvesek és természetesek; tudják, hogyan bűvöljék el az embereket.

Föld (8-9)

Azok, akik a Föld eleme alatt születtek, megbízhatóak és rámenősek. Alaposan megfontolnak minden egyes dolgot, és mindig bölcsen cselekednek. A Föld elemhez tartozók szeretik a fegyelmet és a rendet, ezért mindig a tervük alapján élnek. Az ismeretlen a legnagyobb félelmük.

Érdekesnek találtad? Akkor oszd meg, hogy a barátaid is tudjanak róla!

loading...