Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Török horoszkóp – Tudd meg mi vagy és ez hogyan befolyásol

Török horoszkóp – Tudd meg mi vagy és ez hogyan befolyásol

Hirdetés

A Török horoszkóp sokak számára ismeretlen, pedig úgy tartják, hogy soha nem hazudik. Eszerint a jegyünket és a jellemzőinket nem az határozza meg, hogy melyik hónap mely szakaszában születtünk, hanem az, hogy hányadikán. 

Az születési dátumunkból csupán a születésünk napját tartja relevánsnak az egyéni jellemzés során.

Hirdetés

Így derítsd ki a török horoszkóp szerinti jegyedet:

Ha a következő napokon születtél: 01, 06, 11, 16, 21, 26, 31, akkor a jegyed: Tengri.

Ha a következő napokon születtél: 02, 07, 12, 17, 22, 27, akkor a jegyed: Umay.

Ha a következő napokon születtél: 03, 08, 13, 18, 23, 28, akkor a jegyed: Erlik.

Ha a következő napokon születtél: 04, 09, 14, 19, 24, 29, akkor a jegyed: Ay Dede.

Ha a következő napokon születtél: 05, 10, 15, 20, 25, 30, akkor a jegyed: Mergen.

Az egyes csillagjegyek leírása

TENGRI

Erős személyiség, aki nem tudja, hogy egy versenyben mit jelent az, veszíteni. Nagyon megkapó személyek, akik könnyen bocsátkoznak vitába másokkal és nem mindenkivel tapintatosak.

Ahhoz, hogy elnyerd egy ilyen személy bizalmát, sok időnek el kell telnie. Viszont, ha egyszer kiérdemelted azt, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy életre hű barátra lelsz benne.

UMAY

Kifejezetten népszerű típus, aki nem szeret egyedül lenni. Imádja, ha emberek veszik körbe, legyen szó családtagokról, barátokról, kollégákról, edzőtársakról vagy akár ismeretlenekről.

Két lábbal a földön járnak, szeretik a mértékletességet, ennek ellenére mégis boldog életet élnek. Nagyon jó tanácsokat tudnak adni a rászorulóknak. Lelki támaszaik szeretteiknek.

ERLIK

A titokzatos jegy, amelynek olyan különleges vonzereje van, hogy szinte sugárzik, amikor megjelenik valahol. Ezek az emberek azonnal magukra vonják a környezetük figyelmét anélkül, hogy bármit is tennének. Nagyon magabiztosak és egyben nagyon megnyerőek belsőleg is.

AY DEDE

Az álmodozó kalandor. Egyáltalán nem mondható róluk, hogy stabilak lennének, gyakran hullámzik a kedélyállapotuk. Szeretnek új dolgokat kipróbálni és ez nem csak tevékenységekre, hanem kapcsolatokra is értendő. Nem állhatják az árulást és az igazságtalanságot, ezért sok ellenséget is szereznek maguknak, mert gyakran kimondják, ami a szívükön van.

MERGEN

Nagyon intelligensek és egy kissé bátortalanok is, ennek ellenére, ha belevetik magukat, őrületesen bonyolult és komplex problémákat képesek megoldani és elérik, amit csak kitűznek maguk elé. Számukra fontos a megerősítés, a visszacsatolás, hogy elhiggyék, nem kell magukat másoknál alacsonyabb szintre sorolniuk.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés