Kezdőlap EZOTÉRIA Ilyen számodra a tökéletes lelki társ a csillagjegyed alapján

Ilyen számodra a tökéletes lelki társ a csillagjegyed alapján

Minden egyes embernek megvannak a maga egyedi jellemzői, amelyekkel természetesen nem mindenkit vonz magához. Ezek az egyediségek határozzák meg, hogy ki kinek lehet tökéletes társa az életben. Az, hogy ezzel az emberrel találkozzunk, nem túl egyszerű és éppen ettől olyan különleges a lelki társ megtalálása.

A csillagjegyeink azonban jó iránymutatást szolgáltatnak számunkra. Ha eddig még nem találtuk meg az igazit, akkor lehetséges, hogy nem jó helyen keresgéltünk. Lássuk, hogy melyik zodiákushoz milyen személy passzol.

Kos

Nem állhatod a rutint és könnyen elunod magad egy középszerű ember mellett. A tökéletes lelki társad legalább olyan magabiztos és eltökélt, mint te vagy. Olyan, ki nem fél kockázatot vállalni az életben.

Potenciális lelki társad: Kos, Oroszlán, Nyilas, Ikrek, Vízöntő

Bika

Bármit képes vagy megtenni azért, akit igazán szeretsz, viszont cserébe ugyanezt várod el a párodtól. A taktikai játékok neked nem fekszenek. Kifejezett érzékenységed egy gondoskodó, szerető és megbízható embert igényel.

Potenciális lelki társad: Rák, Szűz, Halak

Ikrek

A lelki társad olyan, aki már a megjelenésével képes téged levenni a lábadról. Aki elég okos, szellemes, humoros, karizmatikus és elég különleges ahhoz, hogy képes legyen mindig fenntartani az érdeklődésedet.

Potenciális lelki társad: Oroszlán, Mérleg, Kos, Vízöntő

Rák

Olyan társra van szükséged, aki eléggé intelligens ahhoz, hogy megmozgassa az elmédet és elég szenvedélyes, hogy szeretve érezd magad mellette. Egy tiszta és empatikus emberre vágysz.

Potenciális lelki társad: Skorpió, Halak, Szűz


Oroszlán

Egy olyan különleges személyre van szükséged, aki nem csak életben tartja a tüzet, de még nagyobb lángra lobbantja azt. Aki nem fél érted kockára tenni dolgokat, még ha benne van a pakliban, hogy el is veszíthet valamit.

Potenciális lelki társad: Ikrek, Mérleg, Kos

Szűz

Olyasvalakire vágysz, aki nem kritizálja minden lépésedet és tulajdonságodat, hanem elfogad olyannak, amilyen vagy és támogat a számodra fontos dolgokban. Aki bebizonyítja, hogy milyen az önzetlen szerelem és hasonló értékrendet képvisel. Ambiciózus és kitartó természet.

Potenciális lelki társad: Skorpió, Bak, Rák, Bika

Mérleg

Magasra teszed a lécet, amit nem mindenki képes megugrani, ezért a lelki társad szinte már tökéletes embernek mondható. Jóképű/szép, magabiztos, éles eszű és szellemes.

Potenciális lelki társad: Ikrek, Vízöntő, Nyilas, Oroszlán


Skorpió

Az ideális társad olyan, aki folyamatosan kihívások elé állít és bátorít, hogy fejlődj. Aki képes olyan mélyen és szenvedélyesen szeretni, mint te magad. Akinek élénk a fantáziája és mindig tud valami újat mutatni.

Potenciális lelki társad: Halak, Szűz, Bak, Rák

Nyilas

Soha nem tudnál elviselni egy olyan személyt, aki akaszkodik rád és birtokolni akar, éppen ezért egy olyan társra van szükséged, aki osztozik veled a kaland- és szabadságvágyban. Aki képes veled kéz a kézben szembeszállni a világgal. Aki nem levágja a szárnyaidat, hanem segít repülni.

Potenciális lelki társad: Oroszlán, Vízöntő, Mérleg

Bak

Az ideális társad olyasvalaki, aki képes az erős természetedet kezelni és elköteleződni feléd egy olyan szinten, ahogyan csak kevesek képesek. Egy olyan személyre van szükséged, aki hűséges hozzád és a halálba is gondolkodás nélkül rohanna veled.

Potenciális lelki társad: Oroszlán, Vízöntő, Kos, Mérleg

Vízöntő

Az ideális társad közvetlen és nyitott az új kalandokra. Olyasvalaki, akivel bármiről lehet beszélgetni és rendkívüli humorral van megáldva. Ha valaki képes megnevettetni, annak szinte nyert ügye van, hiszen biztosan intelligens és szellemes típus.

Potenciális lelki társad: Mérleg, Kos, Ikrek, Nyilas

Halak

Az ideális társ számodra olyan, akinek egészséges önbizalma van, aki kissé vad, kellőképpen kíváncsi és képes elfogadni olyannak, amilyen vagy. Aki mellett tudsz fejlődni szellemileg és lelkileg és bátorít, hogy elérd a céljaidat.

Potenciális lelki társad: Rák, Skorpió, Bak, Bika

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...