Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Titokban szült meg egy buliban, majd kidobta a gyereket a kukába, hogy...

Titokban szült meg egy buliban, majd kidobta a gyereket a kukába, hogy tovább ihasson! Te minek neveznél egy ilyen nőt?

Amikor már úgy érzi az ember, hogy a leggyomorforgatóbb szörnyűséget is látta a világban, akkor szembe találkozik egy olyan esettel, amely újfent elgondolkodtatja, mégis hogyan juthattunk ilyen messzire?

Oroszország, Rjazany város. Itt történt meg az az eset, melyben egy Yulia nevű, 31 éves nő egy buli közepén szülte meg gyermekét, majd folytatta a partizást, mintha mi sem történt volna. Az emberek persze alig akarták elhinni, hogy ilyen létezik, márpedig sajnos tényleg valós esetről van szó.

Az utolsó heteiben járó Yulia a terhessége vége felé úgy partizott, akár egy 18 éves tinilány, aki magasról tesz a világra. Ekkor kezdődtek meg a fájásai.

Ahelyett, hogy a barátainak elmondta volna, hogy szülni fog, vagy ami ennél is logikusabb lett volna, orvosi segítséget hív, hogy a gyerek biztonságban jöjjön a világra, úgy döntött, egyedül enyhít magán.

A hírek szerint Yulia észrevétlenül kislisszant a mosdóba, ahol világra hozta gyermekét. De itt még koránt sincs vége a történetnek.

Csodával határos módon, a szülés sikeresen lezajlott, de Yulia-ban még itt sem ébredt fel az anyai ösztön és nem ment vele kórházba, sőt a bulit sem kívánkozott elhagyni. Inkább fogta az újszülöttet, bedobta egy közeli kukába és visszament szórakozni.

A kicsit egy arra sétáló nő találta meg, aki figyelmes lett a mással össze nem téveszthető sírásra. A gyermeket sikerült megmenteni még mielőtt belehalt volna a körülményeibe. Már így is hipotermiás volt.

A rendőrségnek sikerült a felelőtlen anyát megtalálnia, miközben nyomozni kezdtek a környező lakásokban. Vért és egyéb szülésre utaló nyomokat találtak a helyszínen, ahol Yulia bulizott és azonnal szembesítették a váddal.

A másik két gyermekét (3 és egy 4 évesek) a biztonságuk érdekében  árvaházba szállították, Yulia-t pedig letartóztatták újszülött meggyilkolásának vádjával. A 31 éves nő előreláthatólag 5 évig lesz rács mögött.

“Az anya elmondása szerint nem akarta ezt a gyermeket. Meg sem nézte, hogy fiú vagy lány, mielőtt kidobta a kukába. A vizsgálat során a nőt súlyosan ittas állapotban találták.” – jegyezte meg Anzhelika Yevdokimova, az Oroszországi Nyomozóbizottság szóvivője.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...