Kezdőlap EGÉSZSÉG Terhessége alatt túl sok ananászt evett, szülés után durva dolgot közölt vele...

Terhessége alatt túl sok ananászt evett, szülés után durva dolgot közölt vele az orvosa!

Az alábbi történetet minden várandós kismamának kötelező elolvasnia, de még azoknak is, akik csak a jövőben szeretnének majd valamikor babát.

Suzanne Burt terhessége ideje alatt szörnyen kívánta az ananászt, aminek eredménye az lett, hogy gyermeke súlyos rendellenességgel született a világra. Az orvosoknak alig sikerült megmenteniük a baba életét.

A fiatal anyuka magát okolja gyermeke betegségéért, akinek a belei a hasán kívül fejlődnek.

Orvosa csak a 12 hetes ultrahang vizsgálatán vette észre, hogy a baba súlyos rendellenességgel él a pocakban, ami sokszor csak azoknál a nőknél fordul elő, akik terhesség alatt dohányoznak, kábítószereznek, vagy rendszeresen alkoholt fogyasztanak.

Mivel Suzanne egyik csoportba sem tartozott, utánajárt a jelenségnek és sikerült megtudnia, hogy az ananász volt érte a felelős. Mivel a gyümölcs földjét egy atrazin nevű gyomirtóval kezelték, az felszívódott az ananászba, elfogyasztva pedig bekerült a kisbaba szervezetébe is, kiváltva nála a hasfalzáródási rendellenességet.

Ennek az lett az eredménye, hogy 8 héttel korábban kellett megszülnie kislányát, Sofiát, aki születése után még 5 hétig volt kórházban.

plk

Eleinte műanyag zacskóban védték beleit a fertőzésektől, amíg műtéti úton vissza nem helyezték beleit a hasán belülre.

lmn

Súlyos vérmérgezést kapott a csecsemő a műtét során, ami 24 óráig gyötrelmek között tartotta a családot, az orvosok ugyanis nem tudták biztosítani, hogy életben marad-e vagy sem.

A kisbaba azóta szerencsére teljesen felépült, az Egyesült Királyságban be is tiltották az eset kapcsán a gyomirtót.

lkjnbv

FIGYELEM!

Más országokban azonban továbbra is használják, ezért nagyon fontos, hogy minden kismama tudjon erről! Oszd meg kérlek ismerőseiddel ezt a cikket, hogy megmenthesd vele mások életét!

Szerző: tudasfaja.com

loading...