Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Minden jegy érzékelni fogj a telihold mágikus hatását a következő hetekben

Minden jegy érzékelni fogj a telihold mágikus hatását a következő hetekben

Hirdetés

A május 29-i telihold nagy hatással van a kommunikációs szektorunkra, a hozzáállásunkra és a kalandvágyunkra is. Valami épül bennünk és a kozmosz energiái mind arra ösztökélnek minket, hogy engedjük kibontakozni. Az elkövetkező két hét során meg fogjuk tudni, hogy mit jelent ez pontosan számunkra. Addig is, nem ülhetünk csak úgy az érzéseinken, hagyjuk őket kifejezésre jutni.

Kos

A telihold arra ösztönözhet, hogy tedd félre, amivel most foglalkozol és vágj bele valami kalandba. Ha már régóta máson jár az eszed, akkor ez a lökés talán elegendő lesz ahhoz, hogy megtedd az első lépéseket. Ha csak annyiról van szó, hogy egy rövid kirándulásra mész, egy teljesen új és ismeretlen közegbe, már az is sokat jelent.

Hirdetés

Bika

A hetekben olyan érzések törhetnek felszínre benned, amelyeket egy esemény váltott ki belőled, amire már nagyon régen nem gondoltál. Ez ösztönözni fog téged arra, hogy feldolgozd magadban az élményt és az érzést. Itt az ideje egyszer, s mindenkorra megszabadulni tőle. Valószínűleg nem egyik napról a másikra fog megtörténni, de sikerülni fog.

Ikrek

Elemedben leszel, különösen, hogy a Nap is a jegyedben van. Az elkövetkező napok és hetek lehetőségek nyújtanak arra, hogy megvitass téged mélyen foglalkoztató kérdéseket. Főként olyanokat, amelyekről eddig nem is beszéltél soha. Ez nagyon jó hatással lesz rád.

Rák

A következő hetekben teljes mértékben a szíved vágyára fogsz koncentrálni. A gondolataidban folyamatosan múltbéli tapasztalatok és megválaszolatlan kérdések keringenek. Éppen itt lesz az ideje, hogy ezektől egyszer, s mindenkorra megszabadulj.

Oroszlán

A telihold a romantika és szabadidő szektorodba lép, ezáltal lehetőséget adva számodra, hogy elengedd végre magad és élvezd a kikapcsolódást. Az elmúlt időszakban túlságosan is a munka volt az életed középpontjában és nagy nyomás nehezedett rád. A telihold egyfajta szelepként működik és segítségével kiengedheted végre a gőzt.

Szűz

A telihold az otthoni szektorodat érinti és egy családi drámát hozhat a felszínre. Ha az adott kérdést eddig a szőnyeg alá söpörtétek, akkor a telihold átbeszélésre fog ösztönözni. Jó, ha érzékenyen közelíted meg a témát. Ha túl nyitott és becsületes vagy, talán még nehezebbé fogod tenni a dolgokat.

Mérleg

Légy óvatosabb, ha komoly beszélgetésekről van szó, mert a telihold a kommunikációs szektorodat érinti és hajlamos leszel túl nyitott és őszinte lenni. Lehet, hogy nem ez lesz most a legbölcsebb megoldás. Válaszd inkább a lehető legdiplomatikusabb és legátgondoltabb utat, így sokkal jobb eredményre juthatsz.

Skorpió

Kísértésbe eshetsz, hogy online vagy plázákban szórd el a pénzed olyan dolgokra, amikre egyáltalán nincsen szükséged. Könnyedén elszállhatsz, és többet költhetsz, mint amennyit megengedhetnél magadnak. Vagy állíts be egy limitet vagy zárd egy időre hét lakat alá a bankkártyádat. Ha vásárolsz, mindenképpen őrizd meg a blokkokat, arra az esetre, ha mégis meggondolnád magad.

Nyilas

A telihold a te csillagjegyedben volt, aminek hatására a világ tetején érezheted magad. Az érzelmeid teljes mértékben a felszínre kerülnek és sokkal könnyebb most számodra kifejezni őket, mint magadban tartani. A holdfázis arra ösztönözhet, hogy rendkívül őszinte légy, ami befolyásolhatja a környezetedben lévő érzékeny típusokat. Ha bármilyen fontos dolgot meg kell vitatnod, figyelj rá, hogy a lehető legtapintatosabban tedd azt.

Bak

Nagyon élénk álmaid születhetnek a telihold hatására és a spirituális szektorod is ragyog. Érdemes most papírra vetned minden ötletedet, vágyadat, elképzelésedet, mert értékes útmutatást nyújthatnak majd számodra.

Vízöntő

A telihold a szociális szektorodat érintette és meglehetősen buzgóvá tesz a társasági összejövetelek terén. Ha valamilyen eseményen megjelensz, teljesen kirobbanó formában érzed magad. Ha szereted a laza beszélgetéseket és akár a táncot, akkor ez a te időszakod lesz. Egy tökéletes lehetőség arra, hogy kiengedd magadból az eddig felgyülemlett gőzt.

Halak

A telihold hatására reflektorfénybe kerülsz és ez lehetőséget nyújt számodra, hogy valami fontosat ossz meg a nyilvánosság előtt. Egy kellemetlen helyzeten is képes lesz átlendíteni az, ha át tudod adni másoknak, hogy hogyan is érzed magad valójában.

tudasfaja.com

Hirdetés