Kezdőlap EZOTÉRIA Téged mi tesz beteggé a csillagjegyed alapján? Itt kezdődnek a bajok!

Téged mi tesz beteggé a csillagjegyed alapján? Itt kezdődnek a bajok!

Hirdetés

Minden egyes csillagjegynél elérkezik az a pont, ahol komoly betegség veszi le a lábáról. Fontos tudni, hogy mi az, ami legyengít minket, hogy képesek legyünk megelőzni a lerobbanást.

Olvass tovább, ha érdekel, hogy neked mire kell odafigyelned az egészséged megóvása érdekében a csillagjegyed szerint.

Hirdetés

Kos

A düh az, ami igazán beteggé tud tenni téged. Ha túl sok energiát vesz el tőled az idegesség, az képes a mentális egyensúlyod felborulásához vezetni.

Bika

A betegségre akkor vagy a leghajlamosabb, amikor túlságosan ellustulsz és nagy engedményeket adsz magadnak az étkezésekkel kapcsolatba. Ennek következtében emésztési problémák merülnek fel.

Ikrek

A túl sok stressz lehet a gond nálad, mert felőrölheti az idegeidet. Hajlamos vagy a szorongásra, amely a rosszulléted legfőbb oka.

Rák

Ha nem mozogsz eleget, az erős negatív hatást gyakorol a szervezetedre. Az erőnléted, élénkséged csökken és innen egyenes az út a lerobbanáshoz.

Oroszlán

A legtöbb betegség akkor jelentkezik nálad, ha túlzásba esel az életedben bármivel, mint az étkezés, munka, lustálkodás, testmozgás. Az arany középút, amire törekedned kell.

Szűz

Az idegeskedés az, ami képes ledobni a lábadról és ilyenkor is főleg a fertőző betegségek tudnak megtámadni és a gyomor savasodása is jellemző.

Mérleg

A Mérlegeket szintén a túlzott idegeskedés az, ami könnyen betegséghez vezethet. Az immunrendszered ilyenkor olyan szinten ki tud merülni, hogy ágynak dőlsz miatta.

Skorpió

A túlzott aggódás és az általános közöny az, ami miatt olyan pszichés betegségek, mint a depresszió, kialakulhat.

Nyilas

A nyugtalanság és kapkodás az, ami miatt képes vagy balesetekbe keveredni, hiszen ilyenkor nem vagy elég figyelmes.

Bak

Ha nem vagy képes kifejezni a véleményedet és a gondolataidat, hanem visszafojtod magadban, az több betegség gyökere is lehet.

Vízöntő

Az érzékeny természeted miatt sok mindent képes vagy a szívedre venni. Ha ezzel túlzásba esel, innentől már csak egy lépés, hogy valamilyen betegséged kialakuljon.

Halak

Nagyon érzékeny típus vagy, hajlamos vagy túlaggódni a dolgokat és ennek következtében olyan pszichikai betegségek alakulhatnak ki nálad, mint a depresszió vagy a szorongás.

tudasfaja.com

Hirdetés