Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Tedd egymás mellé a 2 tenyered és figyeld meg ezeket a vonalakat!...

Tedd egymás mellé a 2 tenyered és figyeld meg ezeket a vonalakat! Meglepő dolgokat tudhatsz meg a jövődről!

A legtöbben alig várjuk, hogy megtudhassunk valamit a jövőnkről, a karrierről,  a szerelemről vagy bármi másról, ami épp érdekel minket. Szerencsére nem kell jósokat felkeresnünk ahhoz, hogy kielégítsük kíváncsiságunkat, tegyük egymás mellé a két tenyerünket és a képen látható két vonalat hasonlítsuk össze.

 

Most pedig olvassuk ki az elemzést és tudjuk meg mit ígér számunkra a jövőnk!

1. A vonalak azonosakHa a két tenyered vonalai ugyanazon a ponton futnak, akkor a családon belül nagy elfogadásra, kibékülésre számíthatsz. Ez vonatkozhat a párod felé és akár rád is, ami a másik fél családját érinti. Megoldódik egy régi családi viszály, ami mindent megváltoztat és boldogságot hoz az életedbe. Nagyon boldog időszak következik az életedben, minden annak a kérdése csupán, hogy mikor állsz készen arra, hogy ezt a változást megéld.

2. Jobb oldali vonal magasabb, mint a bal oldalon lévő

Ez azt jelenti, hogy a társadalmi normák és a körülötted lévő emberek folyamatos elvárással vannak feléd és azt akarják, hogy úgy élj, ahogy az szerintük helyes. Te emiatt rosszul is érzed magad és soha nem tudsz felszabadulni. Egészen addig fogod keresni a boldogságod és a saját utad, amíg meg nem tanulsz a szívedre hallgatni és aszerint cselekedni az életben!3. Bal oldali vonal magasabb, mint a jobb oldalon lévő

Mindez azt jelenti, hogy félsz a kihívásoktól, félsz merész lépéseket tenni a céljaid felé. Emiatt nem érted miért nem sikerül soha az,amit szeretnél, és másoknak miért adatik meg minden. Nos, a választ magadban kell keresned, tedd félre végre a félelmeid és ne félj a kudarctól! Tanulj meg mindenből tanulságot levonni és szeresd az életed. Ha pedig jobbra vágysz, vagy céljaid vannak, akkor hajrá, tegyél értük, mert ha nem így cselekszel, akkor csak magadra vethetsz, hogy mi miért nem sikerül!

Szerző: tudasfaja.com

loading...