Kezdőlap EZOTÉRIA Te melyik lépcsőt választanád? Most kiderül személyiséged eltitkolt oldala!

Te melyik lépcsőt választanád? Most kiderül személyiséged eltitkolt oldala!

Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent képes elárulni rólad a választásod, legyen szó az élet bármely területéről. Ezt veszik alapul a képtesztek is, amelyek segítségével olyan dolgokat is megtudhatsz magadról, amik eddig a tudatod mélyén voltak eltemetve.

Válassz egyet a fentebb látható lépcsők közül és lesd meg, hogy mi jellemző rád a döntésed alapján.

1. Modern lépcső

Egy kifejezetten újító szellemű ember vagy. Nyitott és spontán. Mindig készen állsz arra, hogy valami addig ismeretlen dolgot próbálj ki. Kreatív gondolkodásod visz előre minden feladat megoldásában. Nem vagy képes egy helyben toporogni, ezért sokra viszed az életben.

2. Art deco lépcső

Jellemzően spirituális alkat vagy, aki nem leli örömét a felszínes dolgokban. Számodra fontos, hogy egy beszélgetés vagy bármilyen szórakozás hozzáadjon valamit az életedhez. Szeretsz filozofálgatni, új dolgokat tanulni és folyamatosan fejlődni. Ha nem képezheted magad, úgy érzed, a szellemed hanyatlásnak indul.

3. Mediterrán lépcső

Fontos számodra a biztonság, a gyökereid és a közeli szeretteid. Nagyon szívesen töltesz időt egyedül is, annak ellenére, hogy rajongsz a barátaidért és a családodért. A csendes elmélkedés képes téged feltölteni. Közvetlen vagy másokkal, de sosem adsz ki magadból többet, mint amennyi szükséges, sokkal inkább fogadod be a mások által átadott dolgokat. Nagyon érdeklődő típus vagy, akit bármilyen téma meg tud fogni. Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni az életedben és ettől semmi és senki nem tántoríthat el.

4. Kovácsoltvas lépcső

Tipikus romantikus lélek vagy, aki hajlamos az érzelmi szélsőségekre. A boldogságtól egyenesen szárnyakat kapsz, ha viszont lelki megrázkódtatás ér, az azonnal a földbe döngöl. Úgy gondolod, hogy nem ér semmit az élet, ha nem adjuk bele szívünket és lelkünket abba, amivel foglalkozunk. Vágysz arra, hogy megértsenek és elfogadjanak téged, hiszen számodra a szeretteidnél nincs nagyobb érték a világon.

5. Gránit lépcső

Olyan becsületes és őszinte ember vagy, akiben még soha senki nem csalódott. Nem vagy az az érzelgős típus, viszont az is biztos, hogy rád bárki bármikor számíthat. Nem szeretsz kertelni, hiszen az számodra elvesztegetett idő, ami az életet csak megnehezíti. Mindig kimondod azt, amit gondolsz, és ezt elvárod másoktól is. Ha valaki hasonló gondolkodású, mint te, arra azonnal képes vagy barátként tekinteni. Te vagy a stabil pillér a környezetedben.

6. Tűzlépcső

Olyan motiváltsággal rendelkezel, amit sokan irigyelnek tőled. Követendő példa vagy sokak számára az ismeretségi körödben. Mindig áll előtted egy olyan cél, amit tűzön-vízen átviszel. Amibe belekezdesz, azt sosem hagyod félbe, hiszen számodra a lehetetlen nem létezik. Minden alkalmat megragadsz arra, hogy a legjobbat hozd ki egy helyzetből. Tisztában vagy a képességeiddel, az erősségeiddel, és ha úgy érzed, hogy valamihez nem vagy elég, akkor addig mész, amíg tökélyre nem fejleszted magad.

tudasfaja.com

loading...