Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te melyik kulccsal nyitnád ki ezt a kincsesládát? Választásod meglepő dolgokat árul...

Te melyik kulccsal nyitnád ki ezt a kincsesládát? Választásod meglepő dolgokat árul el!

Hirdetés

Nézd meg milyen elven működik a tudatalattid. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod neked legszimpatikusabb kulcsot. Nézd meg alaposan a képeket!

 

Hirdetés

1-es kulcs

Kiválasztottad a legkönnyebb és legegyszerűbb kulcsot. Ez arra utal, hogy egy racionális, problémakerülő személyiség vagy! Nem pazarlod az idődet felesleges csip-csup ügyekre, szíved helyett inkább az eszed irányít. Mások számára zárkózottnak tűnsz, ez részben igaz rád, de azok számára, akiket befogadtál a te kis világodba könnyen megnyílsz. Próbálj meg egy kicsit empatikusabb lenni!

2-es kulcs

A komplex mintázat jelzi, hogy rendkívül összetett személyiséged van. Gondolataid és viselkedésed is olyan bonyolult, mint a kulcs díszessége. Sokszor változtatod a véleményed, semmivel és senkivel sem vagy elégedett. Stílusod gyakran nyers, undok. Mihelyst vezető beosztásba kerülsz, kiengeded a karmaid,beosztottaid kerülnek és félnek tőled. Lazulj el! Emberek vagyunk, senki sem robot!


3-as kulcs

Az általad kiválasztott kulcs egy lóherére hasonlít. Ez azt jelenti, hogy te egy optimista ember vagy, aki e szerint az elv szerint él: “Azért jó a rossz, mert csakis jobb követheti!” A legtöbb esetben ez a mottód, de vigyázz, mert néha a túlzott optimizmus kegyetlenül is vissza tud ütni. Személyiséged hátulütője az, hogy néha már mások agyára mész a tökéletes világképeddel!

4 -es kulcs

Te egy nagyon élettel teli és rendkívüli személyiség vagy. Tele vagy ötletekkel, bármerre nézel, mindig tudod miből – kiből mit lehetne kihozni! Álmodozó, igazi szabad szellemű ember vagy, óriási lelkesedéssel veted bele magad bármibe életed során! Árnyoldalad, hogy olykor egy kicsit talán már túl sok belőled és szeretsz lustálkodni!


5-ös kulcs

Egy megbízható kulcsot választottál, ami kinyit minden ajtót! Ez azt jelenti, hogy te mindig mindent megkapsz, utadon sohasem akadályoz semmi! Erős, karizmatikus és rendkívül ambiciózus személyiség vagy. Követed az elveidet, és ellentmondasz másoknak ha érdeked/ véleményed úgy kívánja. A gyengéd, hogy nem tudod elismerni a hibáidat.

6-os kulcs

Te úgy döntöttél, hogy a klasszikus kulcsot választod. Nagyon konzervatív ember vagy, nehezen változol, egyáltalán nem alkalmazkodsz másokhoz. Nem szeretsz kimozdulni otthonról, bármilyen plusz munka vagy program stresszes számodra. Ha tehetnéd, legszívesebben beszélni is csak akkor beszélnél, mikor nagyon-nagyon muszáj. Ne legyél ennyire antiszociális, próbáld élvezni az életed!

Hirdetés