Kezdőlap OTTHON KREATÍV Te leszel a legmenőbb anya, ha ezt elkészíted a gyerekednek!

Te leszel a legmenőbb anya, ha ezt elkészíted a gyerekednek!

A világ egyik legközkedveltebb játéka a spinner, vagyis teljes nevén a Fidget Spinner. Gondolom, nem kell bemutatnunk! Igen, hallottunk már róla hideget-meleget, amilyen közkedvelt pont annyit szidják is.

Azonban meggyőződésünk, ha mértéktartóan használjuk, és betartjuk az előírásokat, akkor semmilyen bajunk nem eshet. Például semmiképp ne adjuk oda egy 3 éves gyereknek, hogy aztán majd panaszkodnunk kelljen, hogy lenyelte az alkatrészeit.
A közkedvelt játékot könnyen elkészíthetjük otthon mi magunk is, így meglephetjük a gyerekünket egy csúcsszuper, divatos játékkal.

Foghatunk is neki!

1.A csapágyat szedjük szét, és áztassuk tíz percig egészségügyi szeszben, majd egy fültisztító pálcával, töröljük ki belőle a kenőanyagot.
2. Három darab színes fagyispálcát tekerjünk körbe átlátszó ragasztóval. (Különben annyi fagyispálcát kell használnunk, hogy egymásra téve olyan magasak legyenek, mint a csapágy). Két rend ragasztott fagyispálcát kell elkészítenünk.
3. Fimo gyurmát tépkedjünk kisebb darabokra, majd (miután kikentünk egy kevés növényi olajjal) töltsük ki vele egy spinner eredeti műanyag csomagolását. Középre helyezzük be a csapágyat.
4.Vegyük ki a műanyag formából, és tegyük 110 fokra előmelegített sütőbe egy fél órára.
5.Formázzunk két egyforma körlemezt a gyurmából, és a videón látott módon egészítsük ki kartonból kivágott háromszög darabkákkal. Illesszük a spinner közepére.
6.Ismét tegyük a sütőbe egy fél órára. Mikor kivettük, vágjuk le a karton darabokat, és már forgathatjuk is.

loading...