Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Szüzek, Halak, Bakok, Rákok, Bikák és Skorpiók figyelem!

Szüzek, Halak, Bakok, Rákok, Bikák és Skorpiók figyelem!

Hirdetés

Ebben a pillanatban, vagyis 12 óra 37 perckor a Nap belépett a Szűz jegyébe. Jegyváltásával megvilágítja a jegyben lévő Jupitert, aki “meghatódottságában” azonnal megnyitja a bőség szaruját! A gyakorlatban ez annyit jelent…


.. hogy az elkövetkező 30 napban: a Szüzek, a Halak, a Bakok és a Rákok MINDEN lehetőséget megkapnak ahhoz, hogy a céljaikat elérjék. Még azokat is, amelyeket korábban nem sikerült.

Hirdetés

Ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad az említett jegyek valamelyikében áll, akkor egy pillanatig se várj! Tudod?! A legjobb pillanat sosem a jövőben van, hanem MOST! Azaz most szedd össze minden bátorságod, – ragadj meg minden lehetőséget, – s tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a céljaid elérd. És ne aggódj, sikerülni fog! Ugyanis néhány perccel ezelőtt a céljaid szabad utat kaptak a sorstól.

Bikák és Skorpiók NAGYON FIGYELEM!

A SORS nagy mókamester. Most például megpróbál kísértésbe ejteni azzal, hogy napról-napra könnyebbé teszi az éppen folyamatban lévő vizsgád. Mindent megtesz majd annak érdekében, hogy elhidd: már békákat sem kell nyelned. De bizony kell! Ráadásul most sokkal óvatosabbnak kell lenned, hiszen a vizsgád utolsó felvonásaként még csak most jönnek a jelentéktelennek tűnő aprócska, de annál veszélyesebb békák.

A lényeg: szeptember 18-ig bármennyire is induljon be a szekered, te továbbra is: alázatos, megbocsátó és türelmes maradsz. Vagyis MINDEN, és ettől a perctől kezdve ezt szó szerint értsd: MINDEN – még a legkisebb békákat is lenyeled. Ígérd meg, hogy a célegyenesben már nem buksz el holmi kis levelibéka miatt.

Megjegyzés: figyeld majd a celebvilággal kapcsolatos híreket! Néhány Skorpió és Bika jellegű híresség (vagy nagymenő) most fog majd elbukni. Kár, hogy veled ellentétben ők nem ismerik a békákat…

Forrás:www.asztropatika.hu

Hirdetés