Kezdőlap AKTUÁLIS Szomorúak a rajongók – Most jött a hír Vastag Csabáról

Szomorúak a rajongók – Most jött a hír Vastag Csabáról

Hirdetés

Mága Jennifer várva várt adventi koncertjén kellemetlen meglepetés érte a közönséget, ugyanis az előzetes tervek ellenére Vastag Csaba váratlanul lemondta részvételét a fellépésen.

 

Hirdetés

Az énekes betegsége miatt az utolsó pillanatban kellett cserélni, és helyette Vastag Tamás lépett színpadra a tehetséges énekesnővel.

A Vastag testvérek a közelmúltban együtt készültek Mága Jennifer koncertjére, duettekkel készülve az eseményre. Azonban Vastag Csaba váratlan betegsége keresztülhúzta a terveket.

Az énekest egy könnyebb megfázás érte, amely tüsszögést, rekedt hangot okozott, és bár nem volt súlyos, az éneklésben akadályozta őt.Az énekes menedzsmentje megerősítette, hogy a betegség miatt Vastag Csaba otthon lábadozik, és bár a koncerten nem lehetett részt venni, remélhetőleg hamarosan teljesen felépül, és folytathatja a tervezett fellépéseit.

Az eset ismét emlékeztet minket arra, hogy még a művészek sem mentesek a mindennapi egészségügyi problémáktól, és az utolsó pillanatban bekövetkező váratlan események mindig szükségessé tehetik a tervek változtatását.

Hirdetés
loading...