Kezdőlap AKTUÁLIS Szomorú hírrel indul a reggel – elhunyt a csodálatos színésznő

Szomorú hírrel indul a reggel – elhunyt a csodálatos színésznő

Hirdetés

Sarah Rice, az Amerikában született Broadway színész-énekesnő, akit leginkább Johanna szerepében ismerhet a világ, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

 

Hirdetés

Az énekesnő Broadway-s karrierje a Sweeney Todd című musicalben történő debütálással indult, ahol Johanna szerepét tette emlékezetessé.

Sarah Rice nem csak énekesként, hanem kiváló drámai színészként is kivirágzott a színpadon. Színházi pályafutása során olyan ikonikus karaktereket formált meg, mint Ophelia a Hamletben.

A színésznő tehetségét nem csupán a színpadon, hanem a kamera előtt is kamatoztatta, hiszen részt vett az HBO-n sugárzott „PT Barnum and His Human Oddities” című dokudráma készítésében.Sarah Rice neve összefonódott a Broadway történelmével, és az énekesnő egyik kiemelkedő pillanata a „Sweeney Todd” szereplők albumának és a „Screen Gems: Songs of Old Hollywood” című szólóalbumának elkészítése volt. Díjakkal ismerték el tehetségét, közöttük a Bistro Award és a MAC Award, melyeket kivételes kabaré-előadásaiért kapott.

A hír megrendítően hat minden rajongóra és azokra, akik elismerték és szerették Rice művészi hozzájárulását. A színész-énekesnő búcsúja után örökké emlékezünk majd a tehetségére, amely színesítette és gazdagította a Broadway világát.A szórakoztatóipar egy nagy tehetségét veszítette el, és az emléke Sarah Rice által hagyott művészi örökséget örökké megőrzi.

Hirdetés