Kezdőlap EGÉSZSÉG Szöget vert az almába. Ha megtudod az okát, te sem hiszed majd...

Szöget vert az almába. Ha megtudod az okát, te sem hiszed majd el!

A vérszegénység súlyos egészségügyi problémákért felelhet. Ha te is szenvedsz ettől az állapottól, akkor egy igazán meglepő és hatékony módszer a segítségedre lehet. Elsőre furcsának tűnhet, mégis több pozitív eredmény is igazolja hatékonyságát.

 

A vérszegénység tüneteit a hemoglobin nevű fehérje funkciójának csökkenése okozza. Ez a vörösvérsejtekben található, vasat tartalmaz és az oxigén szállításáért felelős. A vas hiány a legfőbb kiváltó oka ennek az állapotnak, amely működési zavarokhoz vezethet mind felnőttekben, mind gyermekekben.


Alma és szög

Erre lesz szükséged

  • 1 alma (egy alkalommal)
  • 4 szög
  • rézhuzal

Végy egy almát, mosd meg és töröld meg. Alaposan tisztítsd meg a szögeket és a rézhuzalt alkohollal, majd hagyd megszáradni. Ezután szúrd bele őket az almába a magház köré.

Hagyd benne őket az almában legalább 12 órára. Ezután távolítsd el őket és az almát fogyaszd el a következő módokon:  1. Edd meg egészben.
  2. Tedd bele turmixgépbe és készíts belőle smoothie-t.
  3. Reszeld le, adj hozzá fél citrom levét és egy hangyányi mézet.
Megjegyzés: A C-vitamin segíti a vas felszívódását az emésztőrendszerben.

Ezután helyezd a szögeket és a rézhuzalt egy másik almába és hagyd benne újabb 12 órára. Ismételd meg ezt legalább 7 napig és minden alkalommal fogyaszd el az egész almát.Az első használat után nem kell megtisztítani a szögeket és a rézhuzalt csak áthelyezni őket egy másik almába. Ne aggódj a tetanusz miatt, nincsen kockázat. Az emésztőrendszerből nem juthat a vérbe.

Ezt a receptet még nagyanyáink hagyományozták ránk. A szög vastartalma az almába oldódik, mivel az alma nedvessége lehetővé teszi a szög oxidációját. Ezzel képesek lehetünk ellensúlyozni a szervezetben lévő vashiányt.

tudasfaja.com

loading...