Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Szerencsehozó jelek – Ha ezeket tapasztalod, hamarosan különös dolog történik majd veled!

Szerencsehozó jelek – Ha ezeket tapasztalod, hamarosan különös dolog történik majd veled!

Hirdetés

Léteznek bizonyos jelek, amelyek próbálnak minket arra figyelmeztetni, hogy hamarosan különös dolog történik majd az életünkben.

Denevérek vannak a padlásodon

Ha a denevérek beköltöznek a padlásodra, ne bosszankodj (túlságosan): azt jelenti, hogy a házad pozitív energiát sugároz, ami vonzza ezeket a kis éjszakai lényeket. Boldogságra és jó egészségre számíthatsz!

Hirdetés

Viszket a bal füled

Ha viszket a bal füled, az több szempontból is jó jel. Egyrészt utalhat arra, hogy valaki szépet mondott rólad, de arra is, hogy a baráti és a szerelmi kapcsolataid elmélyülnek, esetleg új embereket gyűjtesz magad mellé.

Hozzád csapódik egy állat és nem tágít mellőled

Ha egy kóbor állat téged választ gazdijául, akkor légy nagyon büszke magadra. Az állatok ugyanis olyan különleges teremtmények, akik nem választanak ki akárkit, megérzik, ki méltó az szeretetükre. Ha melléd csapódik egy kutyus vagy egy cica (még akkor is, ha fekete), készülj, mert a szerencse nem kerül el a jövőben!

Mindenhol a nyolcas számot látod

A 8-as szám kifejezetten szerencsésnek számít a világ sok pontján, például Kínában, hiszen a 8 (ba) hasonlóan hangzik a „fa” szóhoz, ami „gazdagságot”, „sikert” jelent. Ha tehát mindenhol 8-asokat látsz, tudd, hogy vágyaid teljesülhetnek.

Fordítva veszed fel a ruhádat

Ha fordítva veszed fel a ruhádat, akkor az Univerzum kegyeltje vagy, sok jóra számíthatsz. Egy dolog viszont fontos: ha észrevetted a bakit, ne javítsd ki, hanem hagyd úgy addig, amíg este le nem öltözöl, különben oda a szerencse.

Apró tűszúrásokat érzel a bal kezedben

Apró tűszúrásokat érzel a bal kezedben, de nem kellemetlen az egész, inkább csak egy finom csiklandozásról van szó? A kezed már érzi, hogy nemsokára pénz üti a markodat.

Lekakil egy madár

Nincs is annál borzalmasabb élmény, mint hogy lekakil egy madár. Mi viszont azt mondjuk, minden csak nézőpont kérdése. Valóban kellemetlen helyzetről van szó, ugyanakkor áldásról is, hiszen szerencsét hoz, ha egy madár így tiszteli meg az embert!

A borostyán benövi a házadat

Sokan a pokolba kívánják a borostyánt, amiért újra és újra benövi a házukat, pedig örülni kellene neki, hiszen akivel ez megtörténik, azt nagy szerencse éri. Emellett a borostyánnak megvan az a különleges képessége, hogy a balszerencsét is távol tartja tőled, szóval duplán jó, ha megtelepszik a faladon.

Forrás:femcafe.hu

Hirdetés