Kezdőlap EZOTÉRIA Szerelmi horoszkóp májusra: a Ráknak gyermeke fogan, a Kost utazás közben találja...

Szerelmi horoszkóp májusra: a Ráknak gyermeke fogan, a Kost utazás közben találja el Ámor nyila, a Bika még sosem volt ennyire boldog

Nagy szerelmi horoszkóp mind a 12 csillagjegynek.

 

Májusi érzelmi horoszkóp 2022. május 1–31.

KOS

(III. 21 – IV. 20.)

A magányos Kosokat májusban a szerelembolygó leginkább az utazásokon halmozza el önt a kegyeivel. Nem kell túl messzire mennie, akár a helyi forgatagban is összejöhet élete párjával. Vagy legalábbis vissza-visszatérőn szemezgethet valakivel. Ha már tartós kapcsolatban él, megeshet, hogy párja hevesebb érzelmeket táplál ön iránt, mint fordítva. De ez most nem baj, pont ez kell ahhoz, hogy rendezni tudják a kapcsolataikat. Egyszóval akár új, akár régi szerelemről legyen is szó, mámoros majálisra számíthat.

BIKA

(IV. 21 – V. 20)

Ez a hónap a boldogság és a szerelem hónapja, ennyire mámorosan már rég érezte magát. Elégedett az életével, magával és párjával. Nemcsak a Nap fokozza erőteljességét és önbizalmát, hanem az a szerelem, amit most a szívében érez. Ha eddig azt gondolta magáról, hogy konzervatív, a régihez mindenképpen ragaszkodó, kissé talán maradi típus, akkor nagyot tévedett. Most kiderül, hogy ez nem így van. A megújulás a stílusán, külsején, és a szerelmi viselkedésén is meglátszik.


IKREK

(V. 21 – VI. 21.)

A Vénusz önt támogatja a hónap első kétharmadában, s ez azt jelenti, hogy ez alatt az idő alatt nemcsak megszépülhet, de jelentős vonzerővel is felruházza önt a szép esthajnalcsillag. Ez a vonzerő más, mint a puszta külcsín, mert belülről, a lelkéből fakad. Kapcsolat azon múlik, mennyire tud kedvesen, megértően viselkedni. És nem utolsó sorban, hogy mennyire őszinte. Így új alapokra tudja helyezni a szerelmi életét. Az sem baj, ha picit rámenősebb, erősebb és ezt a ruhatárában is alkalmazza: keresse az élénk, tüzes színeket!

RÁK

(VI. 22 – VII. 22.)

A párja még mindig nagyon rámenős, de ezt az energiát szerencsés esetben a szerelemben is lesz módja megélni. Ha ön ügyes, akkor megtalálja a módját annak, hogy akár a legvadabb sárkányt is megszelídítse, s torkának romboló tüzével a családi tűzhely melegét táplálja. Ha pedig gyermekre vágynak, az égiektől most támogatást kapnak ahhoz, hogy ez a vágyuk teljesüljön. Ha már idősebbek, az is meglehet, hogy unokával ajándékozza meg önöket a sors.


OROSZLÁN

(VII. 23 – VIII. 22.)

Végre felszabadultan, könnyedebben, szinte már baráti alapon élheti meg a szerelmet. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé lenne elkötelezett a párja felé, de több játékosságot enged meg magának a kapcsolatban, azzal arányosan, ahogyan kezd elmúlni a szorongása, vagy a féltékenysége. Ez azzal is összefüggésben van, hogy ismételten tudatában van saját vonzerejével. Egy valamire azonban vigyázzon, ne vegyen elő egy a már szőnyeg alá söpört régi sérelmet – abból baj lesz.

SZŰZ

(VIII. 23 – IX. 22.)

A május végre a beteljesülés idejét hozhatja el a szerelmi életébe. A bolygóknak köszönhetően jól érzi magát a bőrében, ez pedig fokozza az otthonosság érzését. Jelen esetben a szerelemben is. A kedvese illúzióit, ábrándjait is sokkal megvalósíthatóbbnak fogja már látni, és éppen ön lehet az, aki valóságossá teheti ezeket az álmokat. Az ön gyakorlati érzékével és a társa kreativitásával együtt sokra mehetnek. Persze, a saját vágyairól se feledkezzen meg, bátran mondja el, mit szeretne.


MÉRLEG

(IX. 23 – X. 22.)

Csodálatosnak ígérkezik ez a május a Mérleg szülöttek számára. És nem csak azoknak, akiknek egy most kezdődő szerelem nemcsak testi és lelki, de egyben szellemi kalandot is jelenthet, hanem azok számára is, akik már jó ideje megtalálták az igazit. Most a régi kapcsolatok is megújulhatnak – valóságos kapunyitó élmény lehet a szexualitás, még azok számára is, akik egyébként már régóta gyakorolják a testi szerelmet. A párjában most igazi művészre lelhet ezen a téren.

SKORPIÓ

(X. 23 – XI. 21.)

Ön mindig is szerette a titokzatosságot, nem csoda, hogy a szerelmi életét is belengi most egyfajta ködösítés. Úgy érzi, hogy a kimondatlanban hagyott dolgok erősebben hatnak, mint azok, melyeket szavakba öntöttek. Pedig most nagyon fontos lesz a kommunikáció, ez ugyanis az, aminek hatására még szorosabb lehet a viszonyuk – akár új, akár régi kapcsolatról van szó. Ha megfelelő lesz önök között a kommunikáció nem mindennapi szenvedélyt élhetnek át.


NYILAS

(XI. 22 – XII. 21.)

A párja nagyon vonzó lehet az ön számára – a házasságokban régi kapcsolatokban talán még soha nem volt ennyire nagy önök között az összhang, mint most (talán csak a kapcsolatuk elején). Ha pedig most éppen magányos és nem szerelmes, akkor könnyen megeshet, hogy olyan helyzetbe csöppen, amilyeneket csak hollywoodi romantikus filmekben látott vagy ismerőseitől hallott. Valaki annyira elcsavarja a szívét, hogy szinte azonnal anyakönyvvezetőért kiált.

BAK

(XII. 22 – I. 19.)

Egy munkahelyi szerelem ígéretesnek tűnhet a hónap elején, de hamar rá kell jönnie, hogy egy kapcsolatban nemcsak a testiség, a szexualitás a fontos, hanem a megfelelő szellemi összhang is. Meglévő, tartós kapcsolatában érzelmileg biztonságban érezheti magát, és ez is oka lehet most annak, hogy még a csillagot is lehozná az égről kedvesének. Egy nyári közös utazás most egészen felvillanyozza, szinte már vágja a centit, hogy eljöjjön a nap, amikor végre útnak indulhatnak.


VÍZÖNTŐ

(I. 20 – II. 18.)

A szerelem önnek mindennapi kenyere, lételeme, de csak akkor tud igazán úszkálni benne, ha az nem szilárdul meg, azaz nem lesz fagyott, merev a kapcsolat. Tehát sem azt nem tűri, hogy túlságosan beszabályozzák, de az sem jó, ha túl lazák a szálak, mert ez is a kihűlés veszélyével fenyegeti. A tavasz utolsó hónapjának jó energiái szerencsére hozzásegítik ahhoz, hogy ebben az ügyességi játékban valóban mesteri fokozatot érhessen el. Szeretni és szeretve lenni: ez most a jelszava.

HALAK

(II. 19 – III. 20.)

A szerelmet otthon keresi, de akkor varázsolhatja igazán tartóssá és élővé, ha hajlandó egy kicsit több kimozdulásra. Önnek tökéletes az otthon melege, de a kedvese jobban szereti a szórakoztató társaságot, a változatos környezetet. Ha nem akarja, hogy ön nélkül vágjon bele a kalandokba, akkor dobnia kell a kényelmet és bizony vele kell tartania. Ehhez nem ártana egy-két új cipőt, ruhát is beszereznie. Ez egyszer ne csak a kényelmességüket nézze, hanem a csinosságukat is! Valakivel majd versengenie kell.

Forrás:blikkruzs.hu

loading...