Kezdőlap EZOTÉRIA Szerelmes párok figyelem! Ennyi az esély arra, hogy 2018-ban összeházasodtok!

Szerelmes párok figyelem! Ennyi az esély arra, hogy 2018-ban összeházasodtok!

Leginkább a nők szoktak kíváncsiak lenni arra, hogy mikor jön el az életük nagy napja. Azonban türelmesen várniuk kell, míg álmaik hercege megérkezik a fehér lovon, és felteszi a mindent eldöntő kérdést.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mikor fogják megkérni a kezed, vagy mikor házasodsz, akkor az alábbi horoszkópból mindenre fény derül.

Kos

Ebben az évben a legnagyobb aggodalmad a források (pénz, idő, kapcsolatok) megfelelő irányítása lesz. Jobb, ha egy időre elhalasztjátok a házasság gondolatát, ugyanis nincs meg még a szükséges harmónia köztetek. Amikor eljön a pillanat, azt érezni fogjátok. Októberben, vagy novemberben semmiképp ne kössetek házasságot.

Bika

Ebben az évben komoly kapcsolatok alakulnak, de akár szakításra is kerülhet a sor. Mindenképp nagy átalakulások következnek. A házassággal kapcsolatban eléggé pesszimista gondolataid vannak, éppen ezért ne erőltesd még a dolgot. Kellemetlen következményei lehetnek, ha most házasodtok össze.

Ikrek

Sok változás történik az életedben ebben az évben, az is lehetséges, hogy egy régi ismerősöddel, vagy kollégáddal kerülsz közelebbi kapcsolatba. Ha minden jól megy, akkor a következő, vagyis a 2019-es év lehet szerencsés számodra a házasságkötés szempontjából. Lehet, hogy már az idén decemberben megkérik a kezed.

Rák

Egyáltalán nem érzed úgy, hogy el kellene kötelezd magad, és augusztusig nem is ajánlott ezt a lépést megtenned. Vannak dolgok, melyeket nem árt tisztáznod, mielőtt komolyabb lépésre szánnád el magad. Ebben az évben komoly jellemfejlődésen fogsz átmenni.

Oroszlán

A legfontosabb, hogy légy őszinte legalább magadhoz. Most az egyszer igyekezz hanyagolni egy kicsit az egód önkényes parancsolgatását, hallgass az érzelmeidre is. Ha egy kicsit befele fordulsz, akkor el fogod tudni dönteni, hogy mi lesz a legjobb választás. Lehetséges, hogy egy komolyabb döntést is meghozol, még akár házasság is lehet a vége az évnek.

Szűz

Ha az idén kötsz házasságot, akkor azt minden bizonnyal azért teszed, mert túlságosan idealizálod a partnered. Próbáld jobban megismerni, mielőtt megtennéd a nagy lépést. Ha belülről is jobban megismered, nehogy csalódnod kellene. Legalább augusztusig várj, és csak utána dönts véglegesen a házasságot illetően.

Mérleg

Az utóbbi időszak elég viharosan alakult számodra. Ha komoly döntésre szánod el magad, tudnod kell, hogy nem számíthatsz a családod támogatására. Te egyedül kell eldöntsd, hogy mit szeretnél a jövőben. Ez a te életed, te a tudod a legjobban, hogy milyen életre vágysz. Mérlegelj, hogy mennyire tartod megfelelőnek az illető személyt arra, hogy az egész életed leéld vele.

Skorpió

Egy nagyon intenzív év lesz ez számodra, a házasságtól a válásig minden belefér, attól függően, hogy a te életszakaszodban most melyik az éppen aktuális. Igyekezz helyesen dönteni, azt viszont tudd, hogy októberben vagy novemberben nem tanácsot házasságot kötni.

Nyilas

Tavaszig érdemes lenne tisztáznod az érzéseidet. Döntsd el, hogy kihez vonzódsz, és ki az, akitől nem akarsz komolyabb kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy ebben az évben még jó ha nem kötelezed el magad túlságosan. Az év vége felé ráér, ha döntesz, és a házassággal mindenképp várj a következő évig legalább.

Vízöntő

Ez az év nagyon különleges lesz számodra, novemberig el kell döntened, hogy az aktuális kapcsolatodban maradsz, vagy egy új, kibontakozófélben levő kapcsolatot választasz. Ha úgy döntesz, hogy házasságra adod a fejed, csak egy olyan emberhez kösd az életed, aki mellett biztonságban érzed magad.

Halak

Nem ez lesz a legmegfelelőbb év a házasság számára. Ha azon gondolkozol, hogy komolyabbra fűznéd a kapcsolatot, tudd, hogy egy párkapcsolatot a szerelem táplál. Nem egy papírtól leszünk hűségesek egymáshoz, hanem a szerelem lángja is szükséges hozzá.

tudasfaja.com

loading...