Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Százévente történik meg a holddal az, amit július 27.-én, Magyarországról is láthatunk!...

Százévente történik meg a holddal az, amit július 27.-én, Magyarországról is láthatunk! Így használd ki az energiákat!

Hirdetés

A Vérhold lesz a leghosszabb teljes holdfogyatkozás 2018 júliusában, vetítették előre a csillagászok.

A 2018. júliusi Vérhold minden más holdfogyatkozást felül fog múlni, amely 2001 és 2100 között előfordulhat.

Hirdetés

A fogyatkozás 1 órán és 43 percen keresztül fog tartani, azaz közel 40 perccel lesz hosszabb, mint a január 31-i Blue Blood Moon kombináció, azaz a ‘kék vérhold’.

Bruce McClure csillagász szerint a holdfogyatkozás 2018. július 27-én valamikor este 20:22 órakor fog kicsúcsosodni.

A Holdnak közel 4 órájába fog telni, hogy áthaladjon a Föld által árnyékolt részen.

A holdfogyatkozás során, amikor a Hold áthalad az árnyékos oldalon, mély narancssárga színt vesz fel, ahelyett, hogy teljesen eltűnne a látóhatárról.

Ez a bizarr hatás, amelyet Rayleigh szórásnak neveznek, kiszűri a zöld és lila fénysávokat a légkörben a fogyatkozás során. A Rayleigh szórás felelős az ég színéért a naplementék során is.

A részleges holdfogyatkozás 18:24 órakor, majd a teljes műsor egy órával később 19:30-kor kezdődik. A teljes holdfogyatkozás várhatóan 21:13 óra körül ér véget és a Hold teljes pompájában ragyog majd újra 22:19 órakor.

Miért ilyen hosszú a holdfogyatkozás?

2018. júliusában a telihold és a pont, amelyen a Hold és a Föld a legnagyobb távolságra lesznek egymástól egyazon dátumra, azaz július 27-ére esik.

Mivel ilyen távol lesz a Hold, ezért több időt fog igénybe venni számára, hogy a Föld árnyékolt részén áthaladjon.

Így használd ki ennek a napnak a különleges energiáit:

1.A holdfogyatkozás magában hordozza a nagy felismerések, nagy testi-és lelki gyógyulások lehetőségét

-Ilyenkor tökéletes állapotban vagyunk ahhoz, hogy befelé nézzünk és felismerjük, mi az, amit el kell engednünk, mi az, ami gátolja előrelépésünket, gyógyulásunkat.

-Érdemes picit elvonulni és leltárt készíteni érzelmeinkről, emberi kapcsolatainkról, eddig elvégzett feladatainkról, jövőbeni terveinkről, céljainkról.

2.Tisztulás

-Minden régi energia: bennünk és körülöttünk tisztulni fog. Ez a változás erős belső feszültséggel járhat. Főleg, ha a folyamatot nem támogatjuk valamilyen tudatos eszközzel. Segíthet az elvonulás, a meditáció, egy ellazító fürdő gyertyafénynél, gyógyteák és sok víz fogyasztása.

3. Drasztikus változások

-A nagy felismerések és tisztulás következményeként most hirtelen szakadhatnak meg barátságok, érhetnek véget lehúzó kapcsolatok.

-Hirtelen megvilágosodhatunk, és jöhetünk rá arra, hogy szerelmi életünket már csak a megszokás tartja össze, vagy épp ellenkezőleg, még valódi szerelmi szálak kötnek össze minket.

4. Lehull a lepel

-Lazulj el, és engedd, hogy ezen nap drasztikus energiái valóban lerántsák a leplet mindenről, még a saját érzéseidről is. Aminek mennie kell, az had menjen. Engedj el mindent, hogy új dolgokat építhess. Hagyd a mai nap energiáit dolgozni…és ne állj ellen a változásnak!

tudasfaja.com

Hirdetés