Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Szakítás, megcsalás, szerelmi háromszög, váratlan gyermekáldás? Megérkezett a 2019-es szerelmi horoszkóp!

Szakítás, megcsalás, szerelmi háromszög, váratlan gyermekáldás? Megérkezett a 2019-es szerelmi horoszkóp!

A 2019-es év a szerelem terén nem alakul egyik jegynek sem unalmasnak, bőven lesz mit megemészteni minden csillagjegynek!

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Ha van partnered, a kapcsolatotok erősebbé, jobbá és izgalmasabbá válik. Meg kellene fogadnod egy barát jó tanácsát, hogy miként próbáld kifejezni az érzelmeidet hatékonyabban a párod felé. Az év első hónapjaiban feloldódik egy kommunikációs probléma.

Szingliként fogadd meg legjobb barátnőd vagy közeli rokonaid tanácsait az ismerkedés terén. Ebben az esztendőben az hoz sikereket, ha bízol a tapasztaltabbak, kívülállók rálátásában. Ha így teszel, akkor jó eséllyel rád talál egy komoly, nagy szerelem 2019-ben.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Harmonikus és békés hangulat költözik kapcsolűatodba. A nyugalom teljesen más irányba viszi el a pároddal való szerelmi életedet, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúly kerül a szexualitásra. Ha eddig hiányzott a romantika, egy utazás által kiteljesíthetitek ezt is.

2019-ben egyszerre leszel kiegyensúlyozott egyedül és leszel tele várakozással, hogy mikor jön a nagy szerelem. Ez az izgalom járja át a mindennapjaid, és ha türelmes leszel és nyitott, utol is ér a minden eddiginél több romantikát, őszinte és nagy érzelmeket ígérő szerelem.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Az új év legnagyobb ajándéka az Ikrek számára az, hogy teljesen másképp képes szemlélni a párját.Ez vár tehát rád is: ha a viszonyotok eddig lángolóan érzelmes volt, eljöhet a pillanat, amikor igazi barátoddá is válik a párod. Ez egy következő, tartósítószerként működő lépés lesz.

Szingliként nagyon érdekes élményekbe részesülsz 2019-ben. Egy már meglévő barátoddal kerülsz közelebb, vagy megismersz valakit, aki előbb a barátod lesz, csak később lesz a szerelmed. Mindkettő mély és őszinte kapcsolatot ígér, mi több, tartósat is.


Rák (VI. 22 – VII. 22.)

A kapcsolatban élő Rákoknak 2019-ben a bizonytalan kérdések eldőlhetnek. A tavasz komoly elhatározásokat hoz, nyáron egy utazás során fényt derül rá, hogy valóban jól választottál. Az év második felében a párod váratlan vallomást tesz majd, ami emlékezetes lesz.

Szingliként izgalmas lesz a 2019-es esztendő, tele mozgalmasabbnál mozgalmasabb, programokban és eseményekben gazdag napokkal. Tavasszal új jelöltre teszel szert, nyáron ki is derül, hogy lesz-e belőletek valami. Az év vége különösen emlékezetes lesz.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Párban a nagy szenvedélyek kicsit lelassulnak. Kiegyensúlyozott periódus jön. Tavasztól új közös célotok lesz, év közepén párod hoz áldozatot a szerelmetekben. Év vége felé a közös életeteket új alapokra helyezhetitek. Az erotika átfordul gyengéd és romantikus viszonyba.

Szingliként nagyszerűen érzed magad a bőrödben. Élvezed a szabadságot, és hogy lehetőségek egész tárháza áll előtted. Többször is alkalmad nyílik randizgatni, mindegyik megtanít valamire. Végül új időszak veszi kezdetét év végén: érkezik a szerelem!

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

2019 a lezárás vagy elhatározás éve a Szűznek. A kapcsolatodban megszűnik a halogatás. Az év eleje érzelmi elköteleződést hoz, párod egyre többször jelét adja majd, fontos vagy neki. Az év közepén harmónia vár. Nyáron végleg eldőlhet, hogy párod nagy Ő.

Szingliként 2019-ben megszületik benned az elhatározás, hogy ráncba szedd a szerelmi életed. Amint nyitottá válsz, meglesz az eredmény: tavasszal megismersz valakit, akivel gyorsan közel kerültök egymáshoz lelkileg. Szép kapcsolatot ígér: vajon Ő a nagy Ő?


Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Az év elején kissé bonyolultnak tűnhet érzelmi életed, de tavasszal a párodétól eltérő vágyaitok összhangra találnak. Nyáron izgalmassá válik kapcsolatotok. A párod meglepő és várva várt bejelentést tehet, de csak ha megfelelő teret és szabadságot biztosítasz számára.

Év elején nehezebben bírod az egyedüllétet, de amint pozitív irányból kezded megközelíteni, tehát szabadságként értelmezed a helyzeted, minden más lesz. A nyár forró flörtöket, izgalmas ismerkedést tartogat, és valakit, akivel hosszabb távon el tudod képzelni magad.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Legyen bár új keletű vagy régi a kapcsolatod, tavasszal jöhet egy konfliktus, melyben nagyon eltérhet a véleményetek, ám nyárra már letisztulhatnak a dolgok, ha képesek vagytok kompromisszumot kötni. A tolerancia egész évben fontos.

Egyedülálló vagy? Akkor itt az ideje Skorpióként kilépni a komfortzónádból. Fogj valami újba, hódítsd meg az ismeretlent 2019-ben, és merj sokkal nyíltabban flörtölni! Ha eljársz és nem rejted véka alá vonzalmad, előbb találsz párra. Fokozd az esélyeid és sikerrel jársz.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Nyilasként új élményeket hoz a tavasz, ha elengeded kicsit magad és végre nem gondolod túl a dolgokat. A nyár előhozhatja egy régi viszony árnyát, de hozzáállásod túllendíthet hamar. A spontaneitás az ágyas életben pikáns fűszerként hat az év második felében.

Ha nincs párod, év elején új hódoló lép színre, aki kitartóan ostromol majd hónapokon át. Hacsak nem adsz neki esélyt, idővel továbbáll, de a nyár új izgalmakat hoz: exed kerül ismét képbe, de ezúttal okosabb leszel, mint voltál. Ősszel a véletlen összehoz egy nagyon cuki pasival.


Bak (XII. 22 – I. 20.)

Kapcsolatod 2019-ben harmónikus és kiegyensúlyozott lesz, de ehhez pároddal érdemes év elején tisztázni a kérdéses dolgokat. Tavasszal hálás lesz, ha elnézed bizonyos tévedéseit. A görcsös akarás elengedése nyárra érhet be igazán. Ősszel komoly lépés várható.

Szingliként jól érzed magad a bőrödben. 2019-ben minden előnyét kiélvezed az egyedüllétnek. Szabadságérzeted sugárzóvá tesz, nem is csoda, hogy az esztendő során úgy vonzod majd a pasikat. Egyikük jó eséllyel a te szíved is megdobogtatja.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Az eddigi bizonytalanságok az év elején megszűnnek. A kommunikáció sokat segíthet, így nyárra már ideális körülményeket teremthettek magatoknak. Az egymásra figyelés ősszel lehet igazán látványos. Télen párkapcsolatod minden eddiginél romantikusabb lesz.

Szingliként tavasszal letisztul benned, mire és kire is vágysz, ami sokat segít neked a párra lelésben. Nyáron a legesélyesebb, hogy ez bekövetkezik. Ősszel illetve télen már randizgathatsz majd valakivel, aki figyelmességével és romantikusságával levesz a lábadról.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Ha kapcsolatban élsz, a megszokott mederből tavasz elején kizökkenthet egy elhatározás. Év közepén a párod beismerheti egy tévedését, ami áldásos módon hat kapcsolatotokra. A féltékenységi problémákat az év második felében váratlan örömteli esemény oldja fel.

Tavasszal olyasvalakit sodor utadba a szél, aki egész más, mint bárki, aki eddig neked udvarolt. Az újdonság varázsa szinte megrészegít, de légy résen, hogy a pasit alaposan kiismerd, mielőtt elmélyítitek a viszonyt. Ha okosan intézed szívügyeid, minden flottul megy 2019-ben.

loading...