Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Sötét családi titkok: az ismert színész nővére valójában a biológiai anyja volt

Sötét családi titkok: az ismert színész nővére valójában a biológiai anyja volt

A ma 81 éves Jack Nicholson eredményes és eseménydús hollywood-i évekre tekinthet vissza, számtalan között olyan filmeket elkönyvelve, mint a Ragyogás vagy a Száll a kakukk fészkére. Több, mint 50 éves karrierje során minden idők legnagyobb színészeivel és színésznőivel dolgozott együtt.

Azt azonban tudtad-e, hogy a családja hosszú-hosszú ideig titokban tartott előtte egy fontos információt, ami később derült csak ki egy kivülálló személy közbenjárásával?

1937. április 22-én John Joseph Nicholson világra jött New York-ban. A fiatal fiú New Jersey-ben nőtt fel nagyanyjával, Ethel Nicholson-nal, aki egy kozmetikai szalonban dolgozott. Jack úgy gondolta, hogy a nagymamája volt a biológiai anyja. Alkoholista apja, aki lényegében a nagyapja volt, elhagyta a családot, amikor Jack még csak kisgyermek volt.

Nővére June táncosnőként dolgozott, ám 19 éves korában elköltözött, azzal a céllal, hogy színészi pályára lép. Amikor Jack elérte a 17 éves kort, hasonló indíttatással vágott neki Los Angeles-nek.

June 1936-ban, rákban életét vesztette, majd 7 évvel később a nagymama, Ethel is követte őt.

Bár aligha nevezhető Jack életének hajnala ideális kezdetnek, mindig is arra törekedett, hogy elérje, amit akar. Nagy elszántsággal követte vágyait és végül sikerrel járt.

Felejthetetlen telefonhívás

Jack 37 éves korában egy olyan telefonhívást kapott, amit soha nem fog elfelejteni. Egy újságíró hívta fel őt, aki a Chinatown című filmről cikkezett.

A szóban forgó riporter a kutatása során, 1974-ben egy nagy családi titkot fedezett fel, miszerint azok az emberek, akiket Jack a szüleinek gondolt, valójában a nagyszülei voltak. Továbbá June, akit nővérének tekintett, a valódi biológiai anyja volt.

A híres színész hirtelen támadásnak vette az állítást, nem volt hajlandó elhinni azt. Azonban másik nővér, Lorraine, aki, mint kiderült, a nagynénje, egy érzelmes telefonbeszélgetés során megerősítette az információt.

“Valóban drámai volt az eset, de nem mondanám traumatikusnak az élményt. Pszichésen tejesen egészséges felnőtt vált belőlem.” – nyilatkozta Jack.

Mivel June 18 éves volt és hajadon, amikor Jack-et szülte, a szülei úgy döntöttek, hogy sajátjukként nevelik fel a fiút. Elhatározták, hogy June-t a testvéreként fogják kezelni. A mai napig nem derült ki, hogy ki Jack biológiai apja. Feltételezik, hogy June menedzsere az, bár azt is állítják, hogy June maga sem tudta.

Jack-ben nincs keserű érzés a történtek miatt

“Nem tudtam mit tenni és nem is kellett mit tennem. Egyikük sem élt már. Gyakran mondtam velük kapcsolatban: ‘Mutassatok nekem egy nőt ma, aki képes lenne olyan szinten titkot tartani és megőrizni a méltóságát, mint ők. Nagyra fogom tartani.'”

Ez a fajta hozzáállás, amit Nicholson tanúsít, olyasfajta megértésről tesz tanúbizonyságot, amellyel csak kevés ember rendelkezik manapság.

tudasfaja.com

loading...