Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Sírva remegett a háromgyerekes anyuka az Aldiban, a pénztáros a földre dobálta...

Sírva remegett a háromgyerekes anyuka az Aldiban, a pénztáros a földre dobálta az árukat

Hirdetés

A guisborough-i eset akár könnyen megtörténhetett volna hazánkban is. Mindenki számára ismerős helyzet lehet, ha már járt Aldi áruházban, (persze nem csak ott) hogy a pénztárnál őrületes sebességgel olvassa le az eladó a termékeket.

Így a pakolást igencsak sietősre kell venni, nincsen idő bámészkodni. Ez hasonlóképpen történik az angliai áruházakban is. A minap pedig egy háromgyerekes anyuka lett ennek a jelenségnek az áldozata.

A 35 éves nő állítása szerint sosem kedvelte a kasszához érkezést a vásárlásokkor, azonban ilyen megrázó élményben eddig nem volt része. Az esetkor kezdetben minden rendben zajlott.

Hirdetés

Majd az eladó a szokásosnál még gyorsabb tempóban tolta az anyuka elé az árucikkeket, aki eközben három 10 év alatti gyerekére is próbált ügyelni.

Az áruk már hatalmas tornyokban voltak. A kasszás látta, hogy szenvedek, majd amikor leesett egy konzerv, sírni és remegni kezdtem. Letérdeltem a földre, hogy felvegyem, közben még mindig folyamatosan figyelve a gyerekeimre.
Ekkor egy hölgy megkérte a kasszást, hogy lassabban olvassa le az árukat.

Már szinte úgy érezte, hogy dobálja felé az ételeket. Az eladó azonban az anyukát hibáztatta: szerinte hazudott, és nem pakolt elég gyorsan.

Szerencsére egy kolléga a segítségére sietett, aki már kedves és megértő volt. Végül nyugodtan befejezhette a bevásárlást.


Beszéltünk (az anyukával), hogy elnézést kérjünk a guisborough-i áruházban tapasztaltakért, és reméljük, hogy a jövőben visszatér majd hozzánk.

Az anyuka egyelőre még nem vette a bátorságot, hogy visszatérjen a boltba. Azonban tudja, hogy egyszer ezzel a mumussal is újra szembe kell néznie majd.

Hirdetés