Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Sejtelme sem volt, édesanyja hová tűnik el minden szenteste, ám halála után...

Sejtelme sem volt, édesanyja hová tűnik el minden szenteste, ám halála után levél érkezett

Hirdetés

A 63 éves Johnny Dorroh édesanyja, Susan egy nagyon szervezett és pedáns nő volt. Sokunkkal ellentétben ő soha nem várt az utolsó pillanatig, hogy beszerezze a karácsonyi ajándékokat, sőt, volt, hogy már augusztusban elkezdte a vásárlást. 

 

Hirdetés

 

Nem csoda hát, hogy amikor minden évben, szenteste napján több órára elment otthonról, az egész család össze volt zavarodva. Egyszerűen csak motyogott valamit az orra alatt, hogy dolga van és már el is tűnt.

Csupán édesanyja halála után derült ki, hogy mik voltak ezek a rejtélyes eltűnések, ugyanis John egy levelet kapott egy bizonyos Robert nevű férfitől.

Kiderült, hogy Robert egykori ismerőse volt az édesanyjának, ám miközben olvasta a levelet, rájött, hogy ez sokkal több volt közöttük, mint egyszerű ismeretség.

Sue óramű pontossággal mindig ugyanakkor tűnt el szenteste napján, ám pár óra múlva már otthon is volt, így a családjának nem igazán tűnt fel belőle semmi különösebb. Úgy gondolták, hogy Sue elfeledett apróságokat szerez be ilyenkor.

Kiderült azonban, hogy az édesanya nagy titkot őriz családja elől

Az történt ugyanis, hogy Sue egy nagyon fontos küldetést teljesített minden egyes évben karácsonykor, amit pontosan szenteste napján kellett intéznie. Ilyenkor elment Robert házába, Télanyónak öltözött és megajándékozta a gyermekeit.

Könnyen szaladtak le Johnny arcán, miközben a levelet olvasta

“Kedves Johnny,

Szeretném, hogy tudd, a családom és én mennyire nagyra értékeljük azt, amit édesanyád a hosszú évek során értünk tett. Minden szenteste napján eljött a házamba, hogy Télanyónak öltözve olyan karácsonyt varázsoljon a gyermekeinknek, amit mi sosem tudtunk megadni nekik. Cipőket, pólókat, nadrágokat, játékokat és édességet hozott nekik.


Tudom, hogy mennyire hiányozhat neked az édesanyád, ahogyan nekünk is. Csak akartam, hogy tudd, mi mindent tett értünk.

Szeretettel,

Robert, Nellie és a gyerekek”

Johnny alig akarta elhinni, amit olvasott. Mindig is tudta, hogy az édesanyja egy csodálatos nő, de fogalma sem volt, hogy egy ilyen becses titkot őrzött a családja elől hosszú éveken keresztül.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés