Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ritka asztrológiai esemény következik január 17-től 21-ig – A 7 bolygó együttállása

Ritka asztrológiai esemény következik január 17-től 21-ig – A 7 bolygó együttállása

Hirdetés

Az összes bolygó a Naprendszerünkben együtt fog állni, azaz egy irányban, mondhatni egyenlő távolságra fognak elhelyezkedni egymástól. Ez a kozmikus esemény szerencsés időszakot hoz magával, a legjobb alkalom lesz arra, hogy előnyt kovácsoljunk lehetőségeinkből.

A Naprendszer rezgései olyan erős égi asszisztenciát fognak nyújtani, amely támasza lesz majd azoknak, akik új kísérletezésre, próbálkozásra adják a fejüket valamivel kapcsolatban.

Hirdetés

Mi az együttállás?

Amikor a bolygók mozognak, azt a rájuk jellemző, normál forgási sebességgel teszik meg ellipszispályán a Nap körül. Amikor ennek köszönhetően a Földdel egymáshoz közel kerülnek, akkor lehet együttállásról beszélni. Január 17. és 21. között nem csupán kettő vagy három, hanem az összes bolygó együttállása lesz megtapasztalható, azok mind viszonylag egy egyenes mentén fognak felsorakozni.

Hogyan lehet az együttállást előnyünkre fordítani?

Itt az idő, hogy reménnyel telve legyünk bármivel kapcsolatban, ami foglalkoztat minket és ahhoz is, hogy új kalandokba kezdjünk, amelyek már régóta motoszkálnak az elménkben.

Ha szeretnél megházasodni, az eljegyzéshez ez a legjobb időszak. Ha szeretnél egészségesebb lenni, akkor jobbkor neki sem kezdhetnél az életmódváltásnak. Ha új üzletbe kezdenél, ideje lerakni az első alapköveket hozzá.

Az erős kozmikus energia segíteni fog abban, hogy egyről a kettőre juthass és ennél jobb időszak nem is adódhatna arra, hogy az életed pozitívabb irányba tereld.

A rossz végleg véget érhet, a jó teljes erőbedobással kezdetét veheti. Bármi is az, ami reménnyel tölt el a jövőt illetően, erővel ruházódik fel és bármi, ami eddig a múlthoz kötött és leláncolt, felbomolhat.

A Hold maximum energiával fog rendelkezni és biztosít arról, hogy mindezt valóban megtapasztald. Sőt mi több, a telihold egy szuper vérhold lesz. Nem is lehetne jobb kezdete az újévnek, mint ezen kozmikus események együttese.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés