Kezdőlap AKTUÁLIS Reggel felkelt, összeesett és ennyi volt a Dombrádon élő 12 éves Martinka...

Reggel felkelt, összeesett és ennyi volt a Dombrádon élő 12 éves Martinka élete

A Dombrádon élő 12 éves Martinka tragikus hirtelenséggel vesztette életét nemrégiben. A szülők szerint a kisvárdai kórházból alaposabb vizsgálatok nélkül küldték haza a kisfiút.

 

A kisfiú múlt héten betegedett meg, lázas volt, nem evett, nem ivott, egyre rosszabbul lett, ezért édesanyja a háziorvoshoz vitte. A doktor a kisvárdai kórházba küldte a gyermeket és édesanyját, a család szerint azonban ott már nem történt érdemi vizsgálat.

Nővéremék be is vitték a gyermeket, de ott azt mondták, hogy a kicsinek semmi baja sincs, van miből leadnia, mert van tartaléka, de igyon sokat– írta az édesanya húga, aki szerint az egészségügyi intézményben nem csináltak EKG-t, sem laborvizsgálatokat, és infúziót sem kapott a kisfiú. A család úgy érzi, az intézmény mindenféle segítség nélkül bocsátotta a kisgyermeket haza, nem fektették be. A nagynéni leírása szerint a kisfiú aznap este otthon már nem evett, nem ivott, majd lefeküdt aludni – írta meg a Bors.Reggel felkelt, összeesett és ennyi volt egy 12 éves gyermek élete – írta a nagynéni. Bár a kisfiú már otthonában hunyt el, és a halál oka sem tisztázott egyelőre. A lap szeretett volna a családdal is beszélni, ők azonban egyelőre elzárkóztak a nyilatkozattól, a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórház azonban tájékoztatást adott ki a halálesettel kapcsolatban.

A sajnálatos halálesetet, mely nem intézményünkben történt. Az ezt megelőző eseménnyel kapcsolatban intézményünkben vizsgálat zajlik. További részletekről nem áll módunkban tájékoztatást adni. A gyászoló család felé együttérzésünket fejezzük ki– tájékoztatta a lapot Hegyi Henrik D. főigazgató.

 

loading...