Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Párkapcsolati horoszkóp: milyen férfi illik Önhöz a csillagjegye szerint?

Párkapcsolati horoszkóp: milyen férfi illik Önhöz a csillagjegye szerint?

Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és valóban gyakori jelenség, hogy két ember teljesen eltérő személyiséggel rendelkezik, mégis jó párost alkotnak. A csillagjegyek szerint azonban ez az elmélet sem igaz mindenkire, a következő párkapcsolati horoszkópból kiderül, hogy a hölgyek milyen típusú férfiak mellett lehetnek igazán boldogok és kiegyensúlyozottak.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A Kos hölgyekre tökéletesen illik a fent említett mondás: azokat a férfiakat tartják vonzónak, akik sok mindenben másképpen gondolkodnak, mint ők. Emellett ennek a csillagjegynek a nő tagjai szívesen uralkodnak a kapcsolatban, ezért nem vágynak olyan társra, aki irányítani szeretné őket, de olyanra sem, aki túlságosan szenvedélyes.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Hölgyem! A horoszkópja szerint ön messzire elkerüli a bonyodalmakat és a vitákat, bár azt hozzá kell tenni, hogy a Bika jegy szülöttei egyáltalán nem egyszerű esetek. Emellett a tetteiért ön szívesen vállalja a felelősséget, és szereti, ha tervszerűen élhet. Éppen ezért azok a férfiak illenek a leginkább önhöz, akik kedvelik a nyugalmat és a harmóniát.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Az Ikrek hölgyek izgalmasak, titokzatosak, kiszámíthatatlanok és mindenre nyitottak. Emellett jellemző rájuk, hogy az egyik pillanatban még szinte szárnyalnak a boldogságtól, a másikban pedig lehangoltak és végtelenül szomorúak. Ahhoz, hogy működőképes legyen az Ikrek párkapcsolata, olyan férfira van szükség, aki tolerálja ezt a szélsőséges viselkedést, ugyanakkor szenvedélyes, romantikus és bevállalja a kalandokat.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

A Rák jegy hölgy tagjai gyakran szokatlan helyzetekben találják magukat, azonban ők mindig tudják, hogyan oldják meg a leggyorsabban a fennálló problémát. Gondoskodó és ragaszkodó természetük miatt olyan férfiak illenek hozzájuk, akik családszeretőek és akik értékelik a társuk igyekezetét, megbecsülik a munkájukat.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Az Oroszlánok rendkívül határozottak, és a végsőkig képesek küzdeni az igazukért. Az a nő, aki ebben a csillagjegyben született, olyan férfira vágyik, aki lesi minden kívánságát, aki a tenyerén hordozza és folyton meglepi valamivel. Ha megtalálja álmai lovagját, akkor együtt olyan erősek, hogy bármilyen akadályt könnyedén legyőznek.Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

A Szűz hölgyek szeretik, ha egy kicsit megkavarhatják maguk körül a dolgokat, az unalom szó nem létezik a szótárukban. Ők azokat a férfiakat engedik magukhoz közel, akik hűségesek, erősek és bátrak, akik mindentől meg tudják védeni szívük választottját. És az sem zavarja őket, ha a párjuk esetleg nem tökéletes mindenben, ugyanis hisznek abban, hogy mindenki változhat jó irányba.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Azok a hölgyek, akik a Mérleg jegyében születtek, mindig kiegyensúlyozottságra törekszenek. Éppen ezért olyan férfiakhoz vonzódnak, akik nyugodt és kiszámítható életet tudnak biztosítani a számukra. Cserébe ők is mindent megtesznek a társukért és a család jövőjéért.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

A Skorpió hölgyek egyáltalán nem tűrik jól, ha valaki korlátozni akarja a szabadságukat. Ők azok, akik élvezik az életet, és néha szeretnek egyedül lenni. Ha találnak egy olyan férfit, aki nem féltékenykedik feleslegesen, aki értékeli, ha valaki önálló és szeret szárnyalni, akkor arra a szerencsés jelöltre hosszú és boldog párkapcsolat vár.Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A Nyilas jegyében született nők szenvedélyesek, szeretik az izgalmakat és folyton keresik a kalandokat. Ők azok, akik azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, aki meg akarják szelídíteni a vadmacskákat. Uraim, ez nem lesz egyszerű feladat, ám ha sikerül, akkor egy percig sem fognak unatkozni a közös életük során.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

A Bak hölgyek nagyon vidámak, és szeretnek szórakozni, ezért olyan férfiak mellett érzik jól magukat, akik rendkívüli humorérzékkel rendelkeznek. Ha rátalálnak az igazira, akkor bármilyen nehéz helyzetbe is kerülnek, a pozitív hozzáállásukkal gyorsan túllendülnek a problémán.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A Vízöntő jegyében született nők rendkívül kedvesek és segítőkészek. Szeretik, ha egy férfi szerény és visszafogott, ám éles eszével minden kérdésre tudja a választ. Egy ilyen társ mellett lehet megteremteni a biztonságos családi hátteret.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

A Halak hölgyek érzékenyek, ezért olykor sértődékenyek. Nem szeretnek szerepelni, inkább csendben ülnek és figyelnek. Ennek ellenére azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik valamivel mindig felhívják magukra a figyelmet, akik néha megszegik a szabályokat és kissé szemtelenek.

Forrás:blikk.hu

loading...