Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A pár találkozott gyermekük biológiai anyjával – Ledöbbentek, amikor elmesélte nekik egy...

A pár találkozott gyermekük biológiai anyjával – Ledöbbentek, amikor elmesélte nekik egy álmát

Walt Manis 12 éves kora óta él együtt egy olyan furcsa, de erős érzéssel, hogy egy barna szemű, Chloe nevű kislány édesapja lesz. Ezt az elképzelést azonban azonnal elvetette, amikor összejött élete szerelmével, Annie-vel, akinek szőke haja és kék szeme volt. 

Aligha tudták a fiatalok, hogy közösen fognak arra rögös, de csodálatos útra lépni, ami ehhez az álomhoz elvezeti őket.

Walt és Annie gyerekkori barátok voltak, egyazon környéken nőttek fel. Idővel összeházasodtak és számos közös élményt, kalandot szereztek, mielőtt a gyermekvállalás kérdése felbukkant volna közöttük.

Mivel mindketten világos hajúak és kék szeműek voltak, Walt elvetette annak a lehetőségét, hogy egy barna szemű kislányuk legyen, aki álmaiban Chloe-ként jelent meg. Amikor megkérdezte Annie-t, hogy ő szokott-e fantáziálni a gyerekről, igencsak meglepődött a válaszán. Ő is egy Chloe nevű kislányról álmodozott.

A pár 4 éven keresztül próbálkozott a fogantatással sikertelenül. EL sem tudták képzelni, hogyan történhet ez meg két emberrel, akik ennyire szeretik egymást és ennyire vágynak egy gyermekre.

Végül hosszas gondolkodás után elhatározták, hogy örökbefogadnak. Egy bizonyos idő elteltével, türelmes várakozásuknak beérett a gyümölcse. Az ügynökségtől e-mail érkezett – egy hölgy őket választotta kislánya szüleinek.

Walt és Annie találkozhatott a biológiai anyával, még a kicsi születése előtt. Alig akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták őt.

A nő sötét hajú és barna szemű volt, de ez még nem minden. Megosztotta a párral, hogy ő már kigondolt egy nevet a babának, amit szeretne nekik elmondani.

Szerette volna, ha a kislányát Chloe-nak nevezik el. 

“Ennek így kellett lennie. Még meg sem született, már tudtam, hogy én vagyok az édesapja ennek a kislánynak.” – mondta Walt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...