Kezdőlap AKTUÁLIS Pár perce jött a hír – Győzött Istenes Bence, özönlenek a gratulációk

Pár perce jött a hír – Győzött Istenes Bence, özönlenek a gratulációk

Hirdetés

Az ország egyik legfelkapottabb médiaközösségi személyisége, Istenes Bence, büszkén osztotta meg rajongóival, hogy az IstenEst podcastja elnyerte az ország legjobb videós podcastjának címét.

 

Hirdetés

A jó hírt a Top Instagram Creator díjjal is koronázta, és a gratulációk azonnal árasztották el.

Bence Instagram-oldalán ünnepelte meg a kiemelkedő eredményt, megosztva a következő üzenetet: “Nagyon köszönöm a szakmai zsűrinek és a szavazóknak, hogy az IstenEst lett az ország legjobb videós podcastja, és hogy én kaptam a Top Instagram Creator díjat 🫶🫶🫶🫶 Jó érzés, mikor elismerik a munkámat, amiben szívem-lelkem és minden szakmai tudásom benne van… főleg ilyen jelöltek között!!!Gratula mindenkinek és nagy pacsi a szervezőknek, ritka az ilyen jó hangulatú, profi gála, aminek minden apró részlete menő!!”

Az IstenEst podcast hatalmas sikert aratott a hallgatók körében, és a díjak elnyerése tovább erősíti azt a tényt, hogy Istenes Bence kiemelkedő munkát végez tartalomgyártóként. A Top Instagram Creator díj is elismerése annak az innovatív és izgalmas tartalomnak, amit Bence a közösségi médiában képvisel.

A díjátadó gála nemcsak a sikert ünnepelte, hanem a pozitív és profi atmoszférát is, amely az eseményt körülvette.Bence további sikereire és újabb izgalmas projektekre lehet számítani, és rajongói már most izgatottan várják, hogy milyen tartalommal kényezteti majd meg őket a jövőben az IstenEst keretein belül. Gratulálunk Bencének és az egész csapatnak! 🎉

Hirdetés
loading...