Kezdőlap AKTUÁLIS Pár órája jelentette be a nagy hírt Tóth Gabi – Hatalmas a...

Pár órája jelentette be a nagy hírt Tóth Gabi – Hatalmas a boldogságuk, nem gondolták, hogy ez megtörténhet

Tóth Gabi Instagram-történetében szívből megosztotta rajongóival azt az örömet és meghatottságot, amit az új dala, az “Átkozott nyár” kapcsán tapasztal.

 

A népszerű énekesnő elmondta, hogy naponta 200-250 levelet kap az új dalról, és mennyire hálás és érzelmileg meghatott az emberek pozitív visszajelzéseivel.

A videóban látható volt, hogy Tóth Gabi nem tudja megállni könnyeit, miközben beszél az elárasztóan pozitív visszajelzésekről.

Megosztotta rajongóival, hogy mennyire fontosak neki ezek a levelek, és mennyire értékesek a számára azok a történetek, amiket emberek mesélnek neki arról, hogyan hatott az életükre a “Átkozott nyár.” Gabi azt is elárulta, hogy bár mindet elolvassa, sajnos ennyire sok levélre nem tud válaszolni.A dal szerzőtársa, Szabó Zé is boldogságát fejezte ki, hiszen mindketten azt szerették volna elérni, hogy az “Átkozott nyár” igazán mélyen hasson azokra, akik meghallgatják.

Az énekesnő pedig hálás volt a rajongóknak és a követőinek, akik megtisztelték őket a bizalmukkal és az őszinte visszajelzéseikkel.

Gabi az üzenetében kimondta, hogy nagyon boldog, és hogy a dal sikerének ilyen hatalmas visszhangja valóban kivételes és megható élmény számára.


Itt nézheted meg szerdán délelőttig a videót!

loading...