Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Pár hónap múlva a kislány életébe került!Te mit tennél ezzel a bíróval,...

Pár hónap múlva a kislány életébe került!Te mit tennél ezzel a bíróval, aki ezt az ítéletet hozta meg szegény 6 éves kislány ügyében?

Pár hónap múlva a kislány életébe került!

Az ártatlan kislány neve Ellie Butler és rövidke élete alatt számtalan ember hagyta cserben. Éppen azok, akiknek lehetősége volt megmenteni őt, akiknek a kötelességük lett volna védelmezni.

Amikor Ellie még csak kisbaba volt, szörnyeteg apukája úgy megrázta hirtelen haragjában, hogy a kislány szemsérülést szenvedett. Csodával határos módon ebből felépült.

MET POLICE

Ekkor került a nagyszülők fennhatása alá, ahol az egész élete helyreállhatott volna.

Az apukát 18 hónapra bebörtönözték, de később törölték a gyermekbántalmazási vétségeit, pedig a férfi nem először állt bíróság előtt agresszív viselkedése miatt.

A kislány végre ragyogott a nagyszülők felügyelete alatt, és különböző szervezetek ragaszkodtak hozzá, hogy ott is maradjon, de Mary Hogg bírónő inkább elrendelte, hogy kerüljön vissza a felelőtlen anya és bántalmazó apa házába.

Alig 11 hónap telt el, mire úgy megverték a kislányt, hogy belehalt a sérüléseibe. A férfit 23 évre ítélték, a nőt 42 hónapra, de ez már nem vigasz Ellie számára, és a nagyszülők is kijelentették, hogy a rendszer cserben hagyta unokájukat.

A bíró pedig még csak bocsánatot sem hajlandó kérni, csupán ennyit mondott:

“Ez nem személyes ügy.”

loading...