Kezdőlap AKTUÁLIS Összetörtek a rajongók, újabb szörnyű hírt közölt az Omega

Összetörtek a rajongók, újabb szörnyű hírt közölt az Omega

Hirdetés

Hatvan év, 20 stúdióalbum, 12 idegen nyelvű album, 9 koncertalbum, tízezernél is több élő koncert, több millió eladott lemez. Az Omega története véget ért.- írja a Bors.

 

Hirdetés

 

Kóbor János halálhíre még nagyon friss, a zenekar tagjai még magukhoz sem tértek a sokkból. Na de vajon hogyan tovább? Mi lesz a zenekarral?

Benkő László és Mihályi Tamás elvesztése után is teljes volt az összeomlás. Akkor Kóbor János ezt nyilatkozta:

„Most nincs előttünk jövőkép, nincs ötletünk. Nem tudom, folytatja-e az Omega, ezt még ki kell találnunk, de az biztos, hogy Laci nélkül már semmi nem lesz ugyanaz sem nekünk, sem a rajongóknak, az pedig a jövő zenéje, hogy így érdemes-e egyáltalán”.

Most azonban Kóbor János halálával minden veszni látszik.„Meckyvel egy egész korszak meghalt. Vége, nincs tovább” – mondta a Bors megkeresésére Trunkos András, az Omega menedzsere, majd így folytatta: „Kóbort nem lehet helyettesíteni, elképzelhetetlen, hogy ez a zenekar hova léphetne tovább.

Ahogy vége az ünnepeknek, le kell ülnünk Elefánttal és Ferivel, és közösen kell kitalálnunk, hova és hogyan tovább. Hogy mi a tisztességes, mi a méltó?” – magyarázza a menedzser.

„Az persze elképzelhető, hogy a jövőben kitalálunk valami „happeninget”, kivetítőn odavetítjük az elvesztett barátainkat, vagy ha annyi pénzünk lenne, megcsinálnánk mi is az avatárunkat, mint az ABBA, és úgy koncerteznénk.De ezek az ötletek csak most pattantak ki a fejemből. Valójában elképzelésünk sincs, hogy mi legyen. Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. Omega néven többé nem lép zenekar színpadra.”

(borsonline.hu)

Hirdetés