Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Összeköti életét a 61 éves nő és 24 éves szerelme – Mindenki...

Összeköti életét a 61 éves nő és 24 éves szerelme – Mindenki a dédnagymamának nézi őt, szerinted?

A nőnek 17 unokája van, és mindössze 6 évvel fiatalabb vőlegénye nagymamájánál. A 61 éves nőt gyakran párja dédnagyanyjának hiszik.

Amikor a 61 éves Cheryl McGregor és a 24 éves Quran McCain először találkoztak 2012-ben, Quran még csak 15 éves volt. Egy Dairy Queen gyorsétteremben dolgozott Georgia államban, ahol Cheryl fia, Chris, volt a menedzsere. Cheryl gyakran benézett az üzletbe, és ételt vitt a fiúknak. Akkor még csak ennyiből állt a kapcsolatuk.

Quran idővel otthagyta az állást, és megszakadt köztük a kapcsolat, egészen tavaly november 4-ig, amikor újra találkoztak. Egy kisboltban futottak össze, ahol Cheryl dolgozott. Beszélgetni kezdtek, és hamarosan rájöttek, hogy éreznek valamit egymás iránt. Július 31-én eljegyezték egymást, és remélik, hogy hamarosan összeházasodhatnak.

A 37 éves korkülönbség ellenére a pár nagyon boldog együtt. Nagyszerűen működik közöttük a kémia, és azt mondják, a hálószobában sincsenek gondjaik.

„Soha nem gondolunk a korkülönbségre, mert Cheryl nagyon fiatalos, fiatal a lelke és a szíve.” – mondja Quran„Azt hiszem a legnagyobb tévhit a kapcsolatunkról az, hogy csak kihasználom őt, vagy arra várok, hogy bevegyen a végrendeletébe.”„Ez teljesen más, ő csodálatos, nagyon együttérző, és azt hiszem, ez azért van, mert fiatalabb. Senki mással nem élhetném át ezt, ő nagyon érzelmes, és ez olyasmi, amivel eddig soha nem volt dolgom – a többi férfi az életemben mind olyan dühös volt, ő pedig jó értelemben érzelmes, mert kimutatja, hogy valóban törődik velem.” – mondta Cheryl.

A kapcsolatuk kezdetben ugyan plátói volt, de nem tagadhatták, hogy működik közöttük a kémia.

„Spirituális szinten kapcsolódtunk egymáshoz.” – mondja Quran„Van egy bizonyos rezgésünk, ami bármikor, bárhol összeköt bennünket, amikor együtt vagyunk. Elmentünk egy randira, és mondtam neki, hogy azt hiszem, kezdek érezni iránta valamit. Azt mondta, ő is, de nem tudta, hogy át kellene-e lépnünk ezt a határt, mert az emberek nem mindig tudnak barátok maradni, ha egyszer randevúzni kezdenek.”De Cheryl végül mégis beadta a derekát, és a kapcsolatuk onnantól kezdve gyakorlatilag kivirágzott.

„Van valami közte és köztem, amit soha nem hittem volna, hogy megtörténhet, soha nem gondoltam, hogy így lehetnénk együtt. Ő egy nagyszerű ember.” – mondja CherylQuran így fogalmazott a köztük lévő intimitásról: „Minden alkalommal egyre jobb lesz, teljesen normális, nincs benne semmi szokatlan, de számomra elképesztő. Tudja, mit csinál – ez benne a legjobb!”A közösségi média azonban nem volt túl kedves és elfogadó a párral, Cherylt még le is tiltották TikTokról. „További két profilt kellet létrehoznunk neki, csak, hogy folytathassa a táncolást. Minden nap támadja őt valaki a külseje miatt, zombinak, élőhalottnak, kriptagyilkosnak nevezik. Olyan gyűlölködő megjegyzéseket tesznek, mint például: ‘ Miért ástad őt ki? ‘, vagy: ‘ Vidd vissza az öregotthonba. ‘ Egyszerűen csak hihetetlen, mennyi gyűlölködés folyik ezen az oldalon.” – mondja Quran.

Cheryl pedig hozzátette: „Néha annyira borzalmasra fordul a dolog, hogy sírva fakadok. Ez hatással van az életemre is, sokáig építettem önmagamat, és a TikTok mindezt tönkretette, folyamatosan próbálom visszanyerni az önbecsülésemet, és ez nagyon-nagyon nehéz.”Családjaik sem fogadták könnyen a kapcsolatukat. Cheryl mindössze 6 évvel fiatalabb, mint Quran nagymamája, és a legkisebb lánya 3 évvel idősebb a férfinál. „Senki nem fogadta el, mindenki azt hitte, hogy tréfálunk, vagy az egész csak egy játék.” – mondja Quran.

„A hét gyermeke közül néhányan ellene fordultak, mert egy fiatalabb, színesbőrű férfival randizik. Nagyon megbántódott. Fájt neki, mert nem így nevelte őket.” Mindennek ellenére a pár megpróbál továbbra is pozitív maradni. „Légy önmagad, és tedd azt, ami boldoggá tesz.” – mondja Quran.

„Mindenki ítélkezni fog feletted valamiért, úgyhogy miért ne tennéd azt, amit helyesnek érzel, és soha ne hagyd, hogy mások elvegyék a lelki békédet.” Cheryl pedig hozzátette: „Ne keresd a szerelmet, mert az úgyis megtalál, én sem kerestem,, mégis megtalált, és csodálatos.”


loading...