Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ősi rovarhoroszkóp! Nézd meg, hogy milyen bogár vagy, és mi jellemző rád!

Ősi rovarhoroszkóp! Nézd meg, hogy milyen bogár vagy, és mi jellemző rád!

A rovarhoroszkóp kezdete a középkorig nyúlik vissza, ekkor említették először ezt az érdekes asztrológiai besorolást. Tudd meg, hogy születésed alapján melyik kategóriába tartozol, és mi jellemző rád.

Pillangó-Vízöntő (január 22-február 20)

Különleges tulajdonságokkal rendelkezel, a pillangók mindig vidámak, és vonzóak. Az élet minden pillanatát élvezed, pozitív energiát árasztasz magadból. Nagyon barátságos vagy, de ha valaki megsért, gyorsan visszavonulsz, és nem könnyen békülsz ki.

Poszméh-Halak (február 21-március 23)

Eléggé lusta vagy, és ahelyett, hogy cselekednél, inkább sajnáltatod magad. Álmodozó, érzékeny, és nagylelkű vagy. A környezeted nagyon egyedinek lát. Nagyon szívesen segítesz bárkinek, főleg lelkileg tudsz támogatást nyújtani.

Éjjeli lepke-Kos (március 24-április 22)

Lelkes, bátor, független, kiváló vezető vagy. Mindig megmondja, amit gondol, túláradó őszinteség jellemzi. Néha szeszélyes, önző, és arrogáns vagy.

Szarvasbogár-Bika (április 23-május 23)

Kissé lassú vagy, nem kapkodod el a dolgokat, de szeretsz mindent az ellenőrzésed alatt tartani. Túl sok időt töltesz el a tervezéssel, ezzel ellentétben viszont nem cselekszel eleget. Ragaszkodó, hűséges, makacs, és birtokló személyiség vagy.

Szúnyog-Ikrek(május 24-június 22)

Nagyon kíváncsi, és izgatott természetű vagy. Soha nem tudsz egy helyben ülni. Kissé felületes vagy, szereted áthágni a szabályokat. Nem vagy túl igényes, könnyen alkalmazkodsz az új dolgokhoz. Nyitott vagy az új dolgokra.

Szitakötő-Rák(július 23-július 23)

Mindig kerülöd a konfrontációt, és, ha lehet a könnyebb utat választod inkább. Szeretsz utazni, új helyeket megismerni. Nagyon fontos számodra a szerető család, csak az otthoni környezetben érzed magad igazán biztonságban. Az őszinteséggel néha hadilábon állsz.

Tücsök-Oroszlán(július 24-augusztus 22)

Igényes vagy, szereted a szép, és különleges dolgokat. Különleges ízléseddel könnyen magadra vonod mások figyelmét. A kissé sznob külső mögött azonban egy gyengéd, érzelmes belső is lakik. Nem szereted az egyedüllétet, hűséges típus vagy.

Méh-Szűz(augusztus 23-szeptember 21)

Szorgalmas, és rendezett vagy, nem szeretsz egy percig sem tétlenül ülni. Erősséged a rend, és a tisztaság, de kritizálás is az egyik lételemed.

Nagy futrinka-Mérleg (szeptember 22-október 22)

Nagyon barátságos vagy, sok ismerősöd, és barátod van, de kollégáid, és családtagjaid is szívesen tartózkodnak a társaságodban. Ritkán jössz ki csak a béketűrésből, fontos számodra a szeretet, és a harmónia. Kerülöd a konfliktusokat, kiegyensúlyozott, és vendégszerető ember vagy.

Hangya-Skorpió (október 23-november 21)

Akik ebben az időszakban születtek, nagyon szorgalmasak. Ambíciós vagy, de sokszor annak érdekében, hogy teljesítsd a feladataidat, a barátaidat is képes vagy elhanyagolni. A legjobb barátaid, könnyen válhatnak a legnagyobb ellenségeiddé.

Darázs-Nyilas(november 22-december 21)

Szeretsz szórakozni, és új dolgokat kipróbálni. A társaságodban soha nem lehet unatkozni. Néha kicsit indiszkrétnek, vagy gyerekesnek tűnhetsz, de céljaid vannak az életben, amikért mindent hajlandó vagy megtenni.

Sáska-Bak(december 22-január 21)

Azt szeretnéd, hogy sz egész világ úgy táncoljon, ahogy te fütyülsz. Hagyományőrző vagy, vannak olyan megrögzött szokásaid, melyek mellől nem vagy hajlandó tágítani. Türelmes, és kitartó vagy, a munkában mindig komoly sikereket érsz el.

loading...