Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Örökbe fogadott egy fiút, akit senki nem akart, majd 28 év múlva...

Örökbe fogadott egy fiút, akit senki nem akart, majd 28 év múlva szembesült a kellemetlen igazsággal

Hirdetés

Ingeborg McIntosh sok mindenen keresztülment, hogy fiát, Jordan-t örökbe fogadhassa. Még csak újszülött volt, amikor gyámságba vette a gyermeket és az elkövetkező négy évben mindent próbált megtenni, hogy meggyőzze a bilológiai anyát, hadd fogadhassa őt örökbe, de az anya ezt nem akarta.

 

Hirdetés

Amikor senki nem mutatott érdeklődést Jordan iránt, Ingeborg végül megkapta a lehetőséget.

Amikor a karjaimba helyezték, első látásra megszerettem.” – mondja Ingeborg.

20 évvel később azonban a kapcsolat drámai fordulatot hozott…

Az Ingeborg McIntosh családja az évek során 125 gyermeket vett gyámságba, de senki sem lopta el úgy a szívét Ingeborg-nak, mint Jordan.

Jordant Ingeborg otthonában nevelték fel, de biológiai anyja nem akarta, hogy a család fogadja őt örökbe. Azt akarta, hogy a gyermeket fekete szülők fogadják örökbe. Jordan számára azonban nem volt más otthon, így amikor 4 éves lett, Ingeborg családja végre örökbe fogadhatta.

Nem számít, mi történt, a család része volt.”- mondja Ingeborg.

Két évtizeddel később Ingeborg súlyos híreket kapott, policisztás vesebetegséget diagnosztizáltak nála és veseátültetésre volt szüksége. Jordan nem bírta elviselni, hogy csak ölbe tett kézzel nézze anyja szenvedését. Úgy döntött, hogy cselekedni fog – anélkül, hogy anyja tudta volna a tervét.


Jordan kért egy időpontot, hogy megvizsgáltassa magát, vajon alkalmas-e donornak.

Úgy érzem, ez volt életem egyik legnagyobb kihívása.” -mondja Jordan. “Remélhetőleg többet tudok majd tenni érte, idősebb koromban, de pillanatnyilag ez a legkevesebb, amit tehetek.

Ingeborg ragaszkodott hozzá, hogy Jordan ne tegye meg, de a fiú hajthatatlan volt.
Amikor Jordan az anyjáról beszél a szeretete és odaadása teljesen világos. Nem tud úgy beszélni a kedvességéről, hogy nem sírná el magát.

Mindazt, amit gyerekkorom óta tett értem, szerettem volna viszonozni neki, hogy tudja, mennyire nagyra értékelem őt.” – mondja.

A hosszú küzdelem és a nehéz időszakok ellenére ez a történet boldog véget ért, mindez pedig az anya és fia közötti erős köteléknek köszönhető.

 

Hirdetés