Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Óriásit változik az élete ezeknek a csillagjegyeknek 2019-ben

Óriásit változik az élete ezeknek a csillagjegyeknek 2019-ben

Az év vége mindig okot ad a visszatekintésre, az elmúlt év történéseinek összegzésére, konklúziók levonására és egyben a következő évre tett fogadalmak megalkotására. 

Szeretnénk rövid betekintést nyújtani minden egyes csillagjegynek az elkövetkező 2019-es évbe.

Kos

Nagyon izgalmas év áll előtted, amelyben a karrieredben előrelépésre számíthatsz. Új munkát vagy előléptetést tartogat a jövő. Anyagi biztonságot ígér az év, de figyelj a felesleges költekezésekre. Párkapcsolatodban viszont akadhatnak gondok az esztendő folyamán.

Bika

Nagy nyomás fog nehezedni rád az év első felében, amely a továbbiakban oldódni látszik, viszont azt türelemmel ki kell várnod. Utána már minden a legnagyobb rendben fog zajlani. Egészséged is akkor a legjobb, ha nem merülsz bele a fölösleges vitákba. A szerencse Szent Iván napja után kísérthet meg leginkább.

Ikrek

A 2019-es év a te éved lesz és a múlt minden negatív hozadékát magad mögött tudhatod végre. Friss kezdettel számolhatsz és a párkapcsolati problémádnak is vége lesz. Nem fogod olyanokra pazarolni az energiád, akik nem érdemlik meg, hiszen sok dolgod lesz.  A szerencse is veled lehet, de csak bizonyos időszakokban. Egészséged érdekében vezess óvatosan, közlekedj körültekintően, mert kisebb balesetek is érhetnek az esztendő folyamán!


Rák

Soha nem szabad lejjebb adnod az elvárásaidból mások felé. Koncentrálj a családodra, hiszen ők az első számú támogatásod. Értékeld őket és mutasd ki feléjük törődésedet, cserébe ugyanezt kapod majd vissza. Az anyagiak viszonylag stabilak lesznek, de fognak kiadások is jelentkezni. Sikereket inkább magánéletedben érhetsz majd el.

Oroszlán

Nagy változást fogsz megtapasztalni a következő évben. A munka éve következik számodra, de legalább pénzügyeid jól alakulnak. Különösen jó lesz az év végi időszak! A stressz úgy tűnik, hogy teljesen feloszlik körülötted és nagy utazásokra számíthatsz. Az egód lecsendesedik és a drámák, amelyek az életedet uralták, háttérbe szorulnak majd.

Szűz

A 2019-es év messze jobb lesz, mint az előző és már az év kezdete is pozitív változásokat fog előmozdítani. Pénzügyeidben lesznek fennakadások, de ha egy kis segítséget kérsz, nem lesz gond.  Az év második felében némi bonyodalom mutatkozik anyagiak terén, mivel néhány nem túl jótét lélek próbál majd kitúrni a vagyonodból, amit természetesen nem engedhetsz.


Mérleg

A munkát és a szórakozást nagyon szépen egyensúlyban fogod tartani 2019-ben. Ez a harmónia az életed többi területére is jó hatást fog gyakorolni és ennek köszönhetően csupa jó dolog keresztezi majd az utadat.Nem szabad negatívan viselkedned másokkal, a következő esztendőben bizony szükséged lesz mások segítségére. Nem lesz könnyű éved, viszont a szerencse jobban veled lesz, mint máskor.  Anyagi támogatásban is részed lesz egy hozzád közeli személytől.

Skorpió

Talán ez lesz a te éved, erre most nagy esély van. Tele leszel energiával a következő évben. Két jelentős változásra is számíthatsz. Az egyik egy külföldi utazás lehet, amely gyökeresen meg fogja változtatni az életedet, a másik egy spirituális felfedezés, amely személyes fejlődésedhez segít hozzá.Nem szabad sokat törnöd a fejed, ha kapsz az élettől egy lehetőséget, különösen, ha új munkára vágysz! Pénzügyeiden is leginkább a változás tud segíteni, azaz egy új munkahely bőséget hozhat az új esztendőben! Egészségedben érdemes megújulnod.

Nyilas

A szellemi munka, amit az elmúlt években végeztél végre kifizetődik 2019-ben. Folytasd tovább kitartóan és április környékén nagy változást tapasztalhatsz meg. Lehetséges, hogy munkahelyet váltasz, ami nem lesz egyszerű, de mindenképpen meg fogja érni. Pénzügyeid az elvártnál kicsit jobban fognak alakulni, éppen ezért légy óvatos, ne költekezz túl! Párkapcsolatodban a féltékenység sok bajt okozhat, éppen ezért légy alapos, mielőtt vádaskodásba kezdenél.


Bak

Ez a te éved lesz, hiszen képességeidnek köszönhetően csúcsra fogsz érni a munkádat illetően. A múlt eseményeit is új megvilágításban fogod látni. Fontos, hogy a párkapcsolatodra nagyobb figyelmet fordíts, mert némi kavarodás lesz tapasztalható.ha nem vagy elég alapos, pénzügyeid akár rosszul is alakulhatnak. Szerelemben légy figyelmes, mert párod is hozhat komoly változást az életedbe.

Vízöntő

Munka terén minden rendben lesz, és végre el fogsz érni egy régóta dédelgetett álmot. A kiadásaiddal légy körültekintőbb. Az év első hónapjai kissé lassan és döcögősen haladnak majd, de nyárra a célod testet fog ölteni előtted. Nagy bevételekre ennek ellenére ne számíts, mert minden lépésednek csak később lesz igazán hozama. Ez az esztendő a hosszú távú befektetések éve lesz. A szerencse sokszor veled lenne, csak kérdés, képes vagy-e eléggé hinni benne?

Halak

A 2019-es évet a spiritualitás fogja uralni. Nehéz dolgokon mehetsz keresztül, de fontos, hogy a célodra koncentrálj. Az év végére olyan lelki fejlődésen mész keresztül, melynek segítségével elérheted a kitűzött célodat. Érdemes mindent jobban átgondolnod, ha valamilyen pénzügyi lépésre szánod el magad! Nem szabad semmit sem a véletlenre bíznod, inkább érd be a kevesebbel, mert a több csak ígéret lehet. Egy stabil, de nem jelentős anyagi növekedést érhetsz el, ha csak nem fordulsz a szerencse felé. Ebben az esztendőben a szerencse komoly vendége lehet sorodnak, de ehhez kell egy kis plusz.

tudasfaja.com

Ha tetszett a cikk, oszd meg Te is barátaiddal! 

loading...