Kezdőlap AKTUÁLIS Ők lesznek a Nyerő Páros új versenyzői – Nem hiszel majd a...

Ők lesznek a Nyerő Páros új versenyzői – Nem hiszel majd a szemednek!

Hirdetés

Idén új évaddal tér vissza az RTL egyik legnépszerűbb műsora, a Nyerő Páros. A Fókusz Plusz szombat esti adásában végre lehullt a lepel az idei versenyző szerelmespárokról, akik megmérettetik magukat a szórakoztató és izgalmas kihívásokban.

 

Hirdetés

Berki Mazsi és Kajári Zoltán: Másfél éve alkotnak egy párt, de mindketten magabiztosak, hogy a versenyszellemük és a játék során szerzett új tapasztalatok még közelebb hozhatják őket egymáshoz. „Szerintem önfeledt időket tudunk majd egymással tölteni. Nem hinném, hogy ilyen vérre menően fogunk kezelni szituációkat” – mondták.

Győrfi Márton (DJ Jauri) és Berényi Dorina: DJ Jauri számára nem szokatlan a reflektorfény, míg szerelme, Dorina, még új a nyilvános szereplés világában. Több mint egy éve vannak együtt, távkapcsolatból alakult ki a szerelmük. „Az a baj, hogy mindketten ilyen nagyon konok, erős jellemnek gondoljuk magunkat, szeretünk kiállni a saját igazunkért.”Balogh Edina és Szabó Simon: Friss kapcsolatban vannak, de úgy érzik, hogy a szerelmük kezdeti szakasza előnyükre válhat, mivel még nagyon figyelnek egymásra.

Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta: Nicoleta az X-Faktorban tűnt fel, ahol Marci pillantotta meg először. Nem sokkal később összejöttek, és most úgy érzik, hogy nagyon jó csapatot alkotnak.

Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka: 13 éve találkoztak először egy X-Faktor-castingon, barátságukból szerelem alakult ki. „Nagy köztünk az összhang, meg nyilván ennyi év után nagyon jól ismerjük egymást. Szeretjük is egymást, kitartóak vagyunk.”

Palácsik Lilla és Visváder Tomi: Lassan 10 éve vannak együtt, és úgy érzik, hogy jól fognak teljesíteni a versenyben. „Az én első gondolatom az volt, amikor kiderült, hogy a Nyerő Párosba jövünk, hogy nem fogom tudni megcsinálni a feladatokat. De majd Lilla megcsinálja” – viccelődött Tamás.

Simon Attila és Simon Erika: Attila korábbi focista, aki tavaly a Survivorben próbált szerencsét, míg felesége banki ügyintéző. „Olyanok vagyunk, mint egy temperamentumos olasz család, és nyerni jöttünk.”Hujber Feri és Szőke Krisztina: Már 7 éve alkotnak egy párt, de alig szerepeltek nyilvánosan. Most hazaköltöztek Londonból, és készen állnak arra, hogy újabb próbatétel elé állítsák a házasságukat.

Az előző évadok győztesei között szerepeltek Peller Anna és Lukács Miklós, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Istenes Bence és Csobot Adél, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Kamarás Norbert és Kármán Odett, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, valamint Curtis és Barnai Judit.

Az idei évad új izgalmakat és kihívásokat ígér, ahol a párok közül az egyik szerencsés pár a Nyerő Páros címével távozhat 2024-ben. Vajon ki lesz az? Az biztos, hogy izgalmas és fordulatokban gazdag epizódok várnak ránk.


Hirdetés